8.11.2012

Toisenlaista marmoripintaa

Seuraavaksi halusin kokeilla taas kelmutekniikkaa. Lakkasin kynnet ensin Flormarin ruskealla hololakalla. Sen kuivuttua Germanicure by OPIlla ja pyörittelin kelmunpalasia päällä. Tahtoisin kyllä kiittää sitä, joka tämän tekniikan keksi, sillä tällä saa kyllä todella hienoa jälkeä aikaiseksi :)

2012-11-8_1

Tähän sitten välttämättä halusin kokeilla siirtokuvia päälle. Olen yrittänyt ostella näitä jo moneltakin Ebay-myyjältä, mutta aina vaan onnistun pettymään siihen, mille ne sitten luonnossa näyttää. Näihinkään ei vaan aivan sopivia löytynyt, mutta kun olin päättänyt!!

Pitäisi varmaan jonain päivänä oikeasti pistää rahaa ihan kunnon kalliisiin siirtokuviin. Tai vähintään laajempaan valikoimaan. Mutta tällaiset näihin nyt sitten tuli. Eivät kyllä mitenkään passaa nämä kuvat tähän lakkaukseen. Ihan liian sööttejä, nämä kynnet olisivat tarvinneet jotenkin räyheämmät kuvat. 

2012-11-8_2

2 kommenttia:

 1. Kelmuilu on kyllä kätevä tapa koristella, monesti oo miettinyt et kukahan ihme sen on keksinyt. Mutta kiitokset kyllä sille, nopeaa ja kaunista!

  Ja siis ihanat nämä sinunkin tekemät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi hyvä ja helppo tapa koristella kynsiä. Luulen, että tulen käyttämään sitä aika usein :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...