27.11.2012

Tikkuprojekti, osa 4

Tällä kertaa pääsemme aloittamaan uuden viuhkan. Seuraavaksi minua houkutti nämä vihreät ja siniset lakat.

2012-11-27_1

Aloitetaanpa sieltä vihreästä päästä. Yllättävän monta oikein tumman vihreää lakkaa sitä vaan löytyykin tuolta laatikon kätköistä!

2012-11-27_2

2012-11-27_3

Kaikkein tummimpana joukosta on Here Today, Aragon Tomorrow. Tämä lakka päätyi huomaani vähän puolivahingossa (kun halvalla sai). En oikein osaa kunnolla kuvailla tätä, se on jännän ohutta. Seassa on jotain pieniä hitusia, mikä saa lakan näyttämään ihan jollekin sammalelle. Jostain syystä tykkään tästä kovasti.

Ainoa BeetleJuiceni on Emerald Black. Se ei jostain syystä vaan kauheasti säväytä, en tiedä mikä siinä tökkii. On sillä tullut joskus lakattua, mutta aika rauhassa se saa laatikon perällä oleilla.

Cast a Spell on uusi tuttavuus, joka ei ole vielä kynsilleni päätynyt. Oikein kiinnostavan oloinen lakka, pitänee tässä pian kokeilla. Outta Bounds on asustanut luonani jo jokseenkin kauan, mutta nyt vasta taitaa olla oikea vuodenaika. Jospa tästäkin jotain joulukynsiä vääntäisi :)

2012-11-27_4

2012-11-27_5

Vihreitä ei tosiaan laatikoista löydy ihan tolkuttomia määriä. Classics Metallic 08 ja Flormarin DC05 ovat käytännössä aivan samanlaiset, mutta olkoot nyt molemmat kokoelmissa. Go Crazy tarvitsee järjettömän monta kerrosta peittääkseen, joten se ei kyllä lemppareitani ole.

Kiwi Cool-Ada on kiva neonvihreä. Sellaisena se tietenkin on huonosti peittävä ja kuivuu mataksi. Mutta ihana se on siitä huolimatta :) Do Unto Others on jotenkin jännä vihreä. Alemmassa kuvassa se näyttää lähes turkoosilta, mutta sitä se ei suinkaan ole. Ylempi kuva antaa oikeamman värin ainakin minun näytölläni. Lakka on siis selvästikin vihreä ja hieman likaisen sävyinen eli ei puhdas. Ei ole oikein minun värini, mutta puolustaa paikkaansa kokoelmassani koska ei ole mitään muutakaan läheskään saman väristä lakkaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...