1.11.2012

Tunnustus

Tämä on jokseenkin monessa blogissa kiertänyt. Itsekin olen tämän onnistunut kahdesta suunnasta saamaan, kiitokset siitä Belegwenille ja Karolle!


Tunnustuksen "säännöt" ovat seuraavanlaiset:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

Kohta yksi siis suoritettu yllä. Tämä on jo aika tehokkaasti kiertänyt kaikilla, joten jos olet tämän jo tehnyt aiemmin, ei sitä ole tarpeen alkaa uusimaan.

1. Belegwen (kyllä, saat tämän takaisin :)
4. Sissi
5. Laura
6. Yue
7. Bambi
8. Emilia

Ja tässä kohtaa muutan taas sääntöjä niin, että jos näet oman nimesi tässä sinut on hastettu. Laiska mikä laiska!

Tähän asti oli vielä suhteellisen hemppoa, mutta mitäs sitä sitten. Näidä randomeja on tehty ennenkin, enkä nyt ihan muista mitä niissä on tullut kirjoiteltua joten toistoa voi tulla.

1. Tämä kynsien laittoon hurahtaminen on muuttanut minua muutenkin. Aikaisemmin ei mikään kosmetiikka pahemmin kiinnostanut, nyt huomaan hiplaavani muitankin kuin kynsilakkoja. Rahat ei vaan anna periksi ostella...
2. Huomaan, että syksy on taas saapunut. Voisin nukkua aamusta vaikka kuinka pitkään ja mieluiten käpertyisin paksun viltin alle sohvannurkkaan. Kevättä odotellessa!
3. Piti arvioida talouden tulot ja menot. Laskelman mukaan minulla on n. 170 euroa liian vähän kuussa käytettävissä. Ihmettele siinä sitten, miksi luottokorttilasku ei pienene vaan kasvaa...
4. Enää ei tee samalla lailla mieli ostella lakkoja kuin aluksi. Edelleenkin kyllä saan täytettyä lakkatilauksen, mutta ei ole koko ajan pakottavaa tarvetta hamstrata lisää :)
5. Otin sen Netflixin ilmaisen kuukauden käyttöön. Odotin ehkä jotain enemmän Spotifyn tapaista, mutta olen jokseenkin pettynyt tarjontaan. Eilen katsoin sieltä elokuvan Kuu, joka oli kyllä aika hyvä. 
6. Viime aikoina on ollut hirveän vaikeaa jaksaa laittaa kynsiä. Jotenkin tuntuu, että siitä on kovin kauan kun olen onnistunut saamaan itselleni kunnon tuijottelukynnet. Sitä ei vaan näköjään osaa päässään tehdä oikeasti toteuttamiskelpoisia suunnitelmia...
7. Sain viimein hankittua itselleni Helmerin. Tuli syyslomalla käytyä IKEAssa. Olin jotenkin kuvitellut mielessäni tuon isommaksi kuin se oikeasti olikaan!
8. Aion kokeilla geelilakkausta kynsilleni. En ole kunnolla päässyt sinuksi näiden soak-off geelien kanssa, jospa tuo lakkamuoto helpottaisi asiaa. Omat kynteni ovan niin kamalan ohuet, etten saa niitä kasvamaan yhtään minkään mittaisiksi ilman apua. Kiitokset vaan näistäkin geeneistä!

4 kommenttia:

  1. Tää kynsiharrastus on muuttanut muakin. Just meikit ja muu kosmetiikka on alkanut kiinnostamaan hirveästi enemmän. Yksi päivä huomasin jopa mieliväni sellaisia clip-on hiustenpidennyksiä.... Huh. Joskus vähän itseäkin huolestuttaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, itsekin tässä ihan pari päivää sitten ihmettelin sellaisia klipsipidennyksiä. Onneksi oli värivalikoima sen verran huono että jäivät ostamatta!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...