17.11.2012

Da capo

Eli alusta uudelleen. Kynteni ovat päässeet todella huonoon kuntoon, joten vaihtaessani paksummista geeleistä näihin geelilakkauksiin siinä lähti samalla käytännössä koko kynnet. Eikä tässä taida riittää edes se, että odotellaan näiden kasvamista samaan mittaan. Ei, sillä sitä heikkoa kynttä on aika pitkästi vielä tulossa tuonne kärkeen päin.

En nyt viitsi esitellä miten järkyttävän kamalat nämä kynnet ovat ihan ilman mitään, mutta tässä kuva tuloksesta geelilakkauksen ja Flormarin 817:n jälkeen. Tämä lakkahan on niitä joiden pullossa lukee että Holographic mutta joka ei ikinä ole holoa nähnytkään.

2012-11-17_1

Säälittävät, eikö totta? Olen ennenkin valittanut tästä lyhyestä kynsipedistäni, mutta tässä sen aika hyvin näkee että miten järkyttävän lyhyet ne oikeasti on. Eli koristeluihin käytettävä pinta-ala on tällä hetkellä sen verran pieni etten näihin nyt mitään ihmeellistä ala edes yrittämään. 

Toisella geelilakkauskerralla yritin pistää vähän valkoista kärkiin, jotta se näyttäisi vähän ranskikselta. Olihan vaikeaa yrittää sillä lakkapullon siveltimellä vetää tarpeeksi ohuet tipit... Kuten kuvasta näkyy, ei se mitenkään loistavasti onnistunutkaan. 

2012-11-17_1

Eli lähiaikoina tässä blogissa ei kovin ihmeellisiä kynsiä esitellä. Seuraavaksi taitaa ohjelmassa ollakin lakkojen esittelyä eli tikkuprojektin tulokset. Toivottavasti ne jaksavat kiinnostaa sillä välillä kun kasvattelen kynsiäni :)

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä kynsienkasvatus -projektiin!

  Kivoilta nämä kynnet näyttivät minun silmääni tälläiselläkin pituudella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppiä tässä juuri tarvitaankin :)

   Ja jännästi nuo kynnet ei kuvissa näytä yhtä kamalalle kuin ne luonnossa näyttää. No kerran näinkin päin, yleensä saa selittää että oli ne luonnossa ihan kiva näköiset :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...