20.11.2012

Tikkuprojekti, osa 1

Aloitetaanpa siis lakkakokoelman esittely. Sain kuin sainkin kaikki lakat tikuille. Olihan siinä hommaa, mutta nyt on helppoa etsiä sopiva lakka kuhunkin tilanteeseen. Tässäpä aluksi kuva koko läjästä!

2012-11-20_1

Onhan noita vaan. Ja silti tuntuu, että joitain värejä puuttuu kokonaan. Joitakin on taas sitten monta lähes samaa. Näin kai se vaan on, että sitä tulee ostettua eniten niitä värejä, mistä tykkää :)

2012-11-20_2

Jospa sitten ensimmäisenä otettaisiin käsittelyyn viuhka, jossa on mustia ja valkoisia ja glitterisiä lakkoja. Ja koskapa tässäkin on lakkoja aika paljon, tässä ensimmäisessä esittelyssä on vain muutama lakka.

2012-11-20_3

2012-11-20_4

Ensimmäiseen erään sattui nyt muutama hololakka.Catherine Arleyn lakoista tässä ovat 667 ja 676. 676 on hyvin vaalea harmaa hololakka, jota saa kyllä kerrostaa jos meinaa siitä peittävän saada. 667 on hieman tummempi, mutta aika monta kerrosta peittävyyteen tarvitaan tälläkin. Flormareissa on näkyvissä ehkä jopa jotain väriäkin, mutta aika vaikeaa näistä on sanoa että mikä se väri sitten olisi.

Gray's Anatomy on myös hyvin jännän värinen. Eniten se ehkä näyttää harmaalle, mutta toisesta kulmasta se taas näyttää violetille. Ja seuraavasta vihreälle. Ja se on todella ohutta, eli hermot menee jos yrittää tällä saada peittävän lopputuloksen. Classics Metallic on harmaa. Siitä ei kauheasti muuta sanottavaa keksi.


11 kommenttia:

 1. Ihanat tikut! Sinäkin jaksoit printata nimet. Olisinpa itsekin tehnyt niin, enkä kirjoittanut käsin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattui olemaan ennestään printattavia tarroja, tosin kuten kuvastakin näkyy niitä piti sitten itse leikellä sopiviksi. Ja kun lakat jo valmiiksi löytyivät excelistä oli helppoa asetella ne sopivasti ja printata :)

   Tosin tässä tulee nyt se ongelma, että yhtä ei paljon kannata printata, eli mitäs sitten kun tulee lisää lakkoja...

   Poista
 2. Voi ei, säkin oot saanu noi tikut maalattua. Ihanat!
  Mulla on tikut tossa olleet kai jo toista viikkoa, mutta missä on se Innostus, joka ne tilasi ??? Huhuu, Innostus, tule takaisin, täällä ois vähän hommia sulle... ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiraatio-ongelmien kanssa painitaan täälläkin, tosin ne kohdistuvat kynsien lakkaamiseen. Ei edelleenkään oikein huvita lakata näitä olemattomia kynsiä...

   Mutta jospa se inspiraatio sieltä vielä molemmille palaisi :D

   Poista
  2. Toivotaan toivotaan molemmille... =)

   Poista
 3. Mä edelleen omia tikkuja odottelen! *Ärrinmurrin*

  Tosi hyvältä näyttää noi tikut, voi että kun pääsis itekin laittaan oman kokoelman tikuille asti.. Tule jo posti! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä tosiaan ollut todella huonoa tuuria noiden postien kanssa. Jospa ne viimein jo tulis sieltä. Pidetään peukkuja!

   Poista
 4. Oi kun näyttää ihanilta nämä! Hitsi vie, nyt haluttais tilata nämä vaikka kiekoilta jo lakat löytyykin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noi kätevämpiä kuin kiekot :) Itsellänikin on kyllä lakat kiekollakin, mutta tämä vaan on mukavampi tapa, helpottaa vertailua ja tästä on helppoa poistaa ne lakat joita ei enää ole olemassakaan.

   Poista
 5. Ihania! Mä oon ajatellut tilata kiekot mutta kyllä noi tikut vaan näyttää niin kivoille että pakko kai niihin kallistua kuitenkin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä tikut vaan on kätevämpiä kuin kiekot. Kiekoille löytyy kyllä edelleen käyttöä, sillä niille on hyvä kokeilla joskus että miten ne omat ideat toimiskaan käytännössä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...