2.11.2012

Älä räplää nappejani!

Nämä kynnet olivat oikeasti näistä seuraavat. Jotenkin tuon pinkkipläjäyksen jälkeen tarvitsin jotain hyvin neutraalia. Tästä syystä käyttämättömien kokoelmastani kaivautui esiin OPIn Don't Prezel My Buttons. Ja jostain syystä tykästyin tähän aivan mielettömästi. Taisin olla ainkain päivän näillä ihan näin ja silti niitä piti tuijottaa :)

2012-11-2_1

Jos joku olisi minulle vuosi sitten sanonut, että ihailen kynsilläni olevaa lähinnä maitokahvin väristä lakkaa, olisin kyllä pitänyt sanojaa vähintään hulluna. Näin se mieli vaan muuttuu...

Näihin sitten halusin leimata pitsiä. Löysin useampiakin kivoja leimoja, mutta ei vaan tainnut olla leimauspäivä silloin. Mikään ei oikein suostunut nousemaan. Lopulta löysin yhden, joka sentään suostui yhteistyöhön (mitä nyt keskisormen leima on eri kohdassa kuin muut ja pikkurillin leima on omituisen epäselvä).

2012-11-2_2

Jostain syystä vaan viihdyin näissä kynsissä aivan hirvittävän hyvin. Pitäisi useammin koittaa lakata jotain tällaista vähemmän värikästä ja hillittyä. Miksihän se käsi aina vaan hakeutuu sinne kirkkaampien värien joukkoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...