23.5.2015

Inkkaritanssit

Sain taas valita tuotteita testiin tältä ainokaiselta yhteistyökumppaniltani. Valikoima oli vaan tällä kertaa Born Pretty Storella jokseenkin surkea... Olisin mielelläni ottanut lisää laattoja, mutta siinä valikoimassa josta sain valita, ei ollut kolmea laattaa joita olisin mitenkään halunnut.

2015-5-23_1
Päädyin siis ottamaan nämä yhdet siirtokuvat kolmanneksi kun en mitään muutakaan keksinyt. Ei varmaan ihan huono valinta sekään, sillä nämä päätyivät ensimmäisenä kynsille :)  Tämä arkki löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse arkki (XF1340) löytyy alasvetovalikosta täältä: 1Sheet Blooming Rose Flower Butterfly Nail Water Decals Nail Art Transfer Stickers Decoration

2015-5-23_2
2015-5-23_3

Ensiksi piti kuitenkin saada pelkät kuvat pohjalakasta. Ai että se onkin taas ihana! Uuusista Cirqueista kynsille pääsi Powwow. Ylempi kuva on otettu ulkona ja alempi sisällä lampun alla. Eikä kyllä valittamista kummassakaan, todella hyvin näkyy tuo holoisuus. Väri ei ihan uniikki ole kyllä, huomasin viuhkaan laittaessani, että tämä on hyvin lähellä olla dupe China Glazen Hyper Hautelle. Näissä on eroa vain holokuviossa, Chinassa se on hyvinkin scattered ja tässä Cirquessa on mukana lineaarisuuttakin. Mutta harva varmaan oikeasti tarvitsee molempia :D

2015-5-23_5
2015-5-23_4

Ja sitten niihin siirtokuviin. Kuten ylimmästä kuvasta varmasti näkeekin, nämä pitää itse leikata sopivan mittaisiksi. Itse leikkasin kaksi kuviota per kynsi ja se oli aika passeli. Kuvat olivat jotenkin vähän ohuita ja piti varoa rullautumista, mutta muuten kyllä lähtivät hyvin irti taustapaperista ja tarttuivat hyvin kynnelle. Näissä on käytetty tuota isompaa kuviota, jota on arkilla enemmän.

Itse jostain syystä tykkään tällaisesta pitsikuvioinnista. Ja mielestäni sopivat näihin kynsiin ihan hyvin. Mutta kyllä näissä tuo lakka on ehdottomasti se päätähti, mikä kyllä tämän lakan kyseessäollessa on ihan sallittua!

Jos tämä arkki alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!



YRL91

2 kommenttia:

  1. Voi mikä lakka <3 Ja hyvin sopii nuo siirtokuvat tämän kanssa, vallan kaunis kokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onhan tuo lakka ihana, vähän vaan petyin että se on niin lähellä toista lakkaani.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...