14.8.2015

Purppurapaniikki ja leimaamisen sietämätön vaikeus

Jokohan sitä olisi aika palata lomalta? Kelejen ei kyllä voi sanoa suosineen, mutta jotain on silti saatu jopa lakattua. Postipate toi taas paketin testituotteita, joten aloitetaanpa niistä. Enimmäisenä pääsi testiin Born Pretty Storen oma laatta BP-L020.
BP-L020

Valitettavasti tämä laatta oli samaa sukua muitdenkin näiden nelikulmaisten BP-laattojen kanssa. Hirveän nätit kuviot tässä on, mutta ei niitä nousemaan saa. Sormella kokeilemalla tuntee heti, että etsaus ei vaan ole tarpeeksi syvä. Olisin halunnut leimata laatassa vasemmalla alhaalla olevilla kuvioilla mutta oli pakko luovuttaa. Lopulta sain tästä nousemaan oikealta ylhäältä tuon toisen kuvion. Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: Lace Flower Pattern Nail Art Stamp Template Image Plate BORN PRETTY BP-L020 12.5 x 6.5cm

2015-8-14_1
2015-8-14_2

Kesän kunniaksi oli pakko jo välillä kaivaa kunnon neoneja esiin. Kynsillä siis China Glaze Purple Panic ja nimettömässä OPI Emotions. Yllä olevat kuvat on otettu ulkona, mutta eipä silloin aurinkoa näkynyt. Näissäkin kuvissa näkyy hyvin se, mien en ensiksi saanut tätäkään nousemaan kunnolla. Etusormen leima on paljon hailakampi kuin keskisormessa. Toisaalta en nyt ole ihan varma että mitä tämä taukoilu tähän vaikutti, ehkä sitä pitäisi leimata usein jotta taito säilyy...

2015-8-14_3
2015-8-14_4

Kun sitä aurinkoa ei tosiaan näiden kynsien aikaan näkynyt, otin toiset kuvat lampun alla.Ihan kiva lakkaus, mutta olisi varmasti ollut vielä kivempi jos noi pitsileimat olisivat suostuneet yhteistyöhön. Taitaa päätyä laatta jonnekin pimeään nurkkaan, sillä huonosti nousevien leimojen kanssa ei vaan jaksa tapella.

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

4 kommenttia:

 1. Vitsit miten kivan näköiseltä musta pitsileimaus näyttää tuo Purple panicin päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toimiihan noikin mutta olisin halunnut noi vielä pitsisemmät :)

   Poista
 2. Tosi harmi noiden laattojen kanssa, tuokin olis niiin nätti! Hyvältä ne kyllä nytkin näyttää, mutta ymmärrän ärsytyksen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä ei vaan halua polttaa hermojaan näiden kanssa. Saa siitä jotain nousemaan, mutta se vaatii melkoista kikkailua kyllä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...