17.8.2015

Minty!

Ja seuraavaa testituotetta uunista ulos. Toisena saaduista tuotteista pääsi testiin Born Pretty Storen oma laatta BP-55, joka on näitä tavallisia pyöreitä laattoja. Näissä on nykyään matkassa ihan kivat kotelot, vaikka ei niillä myöhemmin mitään käyttöä olekaan.
BP-552015-8-17_1

Onneksi tämä laatta oli ihan kunnollinen ja sain kuviot nousemaan ongelmitta. Tai no, ehkä olisin halunnut kokeilla tuota vasemman alakulman leimaa, mutta nuo isommat yhtenäiset alueet eivät vaan koskaan oikein nouse kunnolla. Tai sitten tosiaan olen taukoni aikana unohtanut tämän leimaamisen jalon taidon. Alan vahvasti epäillä tätä jälkimmäistä teoriaa... Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: Awesome Petal Design Nail Art Stamping Template Image Plate BORN PRETTY BP55

2015-8-17_22015-8-17_3
2015-8-17_4

Kesää piti kynsille edelleen saada, tällä kertaa vuorossa oli China Glaze Highlight of My Summer. Aivan ihana mintunvihreä! Tämä vaan kerta kaikkiaan on yksi kauneimpia minttuja kokoelmissani - ja niitä tosiaan on ihan muutama kertynyt :D Nimettömässä on Ginan valkoista ja päällä yksi kerros Essencen lakkaa nimeltä Baby, You're a Firework. Halusin lakkaukseen jotain pinkkiä mintun kaveriksi, mutta eihän se sitten kuvissa taas näy. Tuossa pullokuvassa näkyy se vaaleanpunainen vivahde, mutta ei sitten enää kynnellä- Luonnossa sen erotti kyllä paremmin!

2015-8-17_5
2015-8-17_6

Ja ne leimat tosiaan on leimattu A Englandin Dragonilla. Sekin toki kimaltaa kauniisti, mutta eipä sekään näissä kuvissa näy. Hyvin passasivat nämä minttuista kynnet mielialaan ja niitä oli oikein hauskaa katsella muutama päivä. Mintun kanssa kun ei nyt vaan voi kovin metsään mennä, kunhan se ei vaan ole liian likaisen värinen. No, siitä ei ainakaan tätä laattaa voi syyttää :D

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

2 kommenttia:

  1. Ihanan raikkaat ja tosi kaunis minttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja tosiaan tykkään tosta väristä, se menee hyvin yksiin oman ihonvärin kanssa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...