28.8.2015

Kerran kesässä

Eihän se mikään kesä ole ollutkaan, jos ei kerran saa lakata Flip Flop Fantasylla. Onneksi sitä kesää vähän saatiin, jolloin FFF oli se ainoa oikea valinta :D Nimettömässä hiekkana OPIn Solitaire ja koristeena siirtokuvat.

2015-8-28_1
2015-8-28_2

Yllä olevat kuvat on otettu ulkona ja eihän tuo FFF:n väri ole taaskaan kuin vähän sinnepäin. Mutta en nyt jaksa ottaa asiasta stressiä, sillä ei sen kuvaamisessa ole kukaan muukaan onnistunut. Tämä vaan on niitä lakkoja, joka pitää nähdä. Ja tämä on myös niitä lakkoja, joka pitäisi löytyä ihan jokaisen kokoelmista :D

2015-8-28_3
2015-8-28_4

Räppäsinpä sitten pari kuvaa lamppujen allakin, mutta ei se värintoisto siitä kummentunut. Jos mahdollista, mentiin vielä enemmän metsään. Tuossa alimmaisessa nyt ainakin FFF näyttää ihan vaaleanpunaiselle. Mitä se suinkaan ei ole.

Mutta kylläpä taas tuli hyvä mieli tästä lakkauksesta. Näillä käytiin kesän ainoalla lomareissullakin ja hyvin kestivät. Nyt pitänee sitten pistää lakka laatikkoon odottelemaan ensi kesää. Toivottavasti se sieltä pian saapuu!

4 kommenttia:

 1. Ääks, kesä loppu mut onneks ei kynsilakka! Nätti ja kesäinen lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tosiaan oli kynsillä alkukuusta, kun se kesä oikeastaan alkoi :) Ja kiitos!

   Poista
 2. Syötävän söpöt kesäkynnet <3 Tää FFF on kyllä herkullisen näköinen, harmi, ettei sitä oikein helpolla enää löydy - siis sitä alkuperäistä versiota :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästähän tosiaan ilmeisesti on kaksi versiota, tämä minun on tietääkseni se uudempi. Mutta vissiin se vanhakin on tosi kiva.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...