25.8.2015

Sutiongelmia

Viimeisenä saaduista tuotteista pääsi testiin Born Pretty Storen toinen oma laatta BP-56, joka on myös näitä tavallisia pyöreitä laattoja.
BP-56
BP-56_2

Tästäkin laatasta haluamani kuvio nousi ihan ongelmitta. Halusin tässä yhteydessä kokeilla uusia Jelly Beaneja, joten valitsin tuon oikean laidan kuvion, koska siinä on mukavasti väritettävää. Itselläni ei ainakaan ole yhtään liikaa vielä näitä värityskuviksi sopivia :) Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: Flower Leaf Design Nail Art Stamping Template Image Plate BORN PRETTY BP56

2015-8-24_1 2015-8-24_2
2015-8-24_3

Yksi vähäisistä viimeaikaisista ostoksistai näkyy tässä ja se on tietenkin Blossom Dandy. Olisin halunnut sen leveämmällä siveltimellä ja olin valmis siitä maksamaankin, mutta arvatkaapa oliko sitä enää kivijalkakaupoissa. No ei. Ebaysta tuli tämä pullo ja siinä on se hiirenhäntä. Jolla nyt ainakin oli kamalan vaikeaa saada tämä lakka levittymään millään lailla nätisti. Ginan valkoinen onneksi sentään toimi kuten yleensäkin.

Leimat on tosiaan siis väritetty W7 Jelly Beans -lakoilla. Sain siis vihdoin ja viimein hommattua ihan oikeita vesivärilakkoja :D Nämä olivat kivasti halpoja ja vielä kivemmasti ihan suoraan kaupasta ostettavissa. Ja tosi hyvin näillä sai väritettyäkin, vaikka meinasin kyllä heittää sen siveltimen suoraan seinään. Oli muka olevinaan niiiin kapeaa sivellintä, mutta mitä se auttaa jos kaikki karvat harottaa eri suuntiin... Pitäis varmaan oikeasti sijoittaa ihan kunnon siveltimeen vielä joskus.

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

2 kommenttia:

  1. Oijoi miten ihanat kesäkynnet! Niin raikkaat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olihan ne kyllä kesäiset, nyt kun se kesä viimein tuli - ja taisi jo mennäkin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...