31.8.2015

Elokuun 2015 ostokset

Heinäkuussa ei tullut taaskaan ostettua mitään. Ei niin yhtään mitään. Mutta eipä tämä elokuukaan mitään huikeaa kulutusjuhlaa ole, mutta tässä nämä nyt kuitenkin.


2015-8-31_1
2015-8-31_2

Kesälomareissulla taas eksyin Tuuriin. Siellä vähän sattumalta bongasin nämä W/ Jelly Beansit ja arvelin niiden olevan vesivärilakkoja. Ja koska eipä näiden hinta päätä suuremmin huimaa, niitä tarttui mukaan kaikki löytämäni värit. Eihän noita vallan montaa ole, mutta värittelee näilläkin.

Kuvassa ovat vasemmalta oikealle Wild Blackberry, Orange Crush, Sunkist Tangerine, Crushed Pineapple ja Watermelon Jelly. Alemmassa kuvassa lakkoja on tikuilla kaksi kerrosta, eli ihan hyvin ne peittää :)

2015-8-31_3


Ja tästä tulokkaasta olikin jo juttua lakkauksen yhteydessä. Kyseessähän on tietenkin Essie Blossom Dandy. Joka on sillä onnettomalla sudilla. Josta epäilen johtuvan sen, että tällä oli tuskallista lakata. Miksi silloin kerran, kun olisi valmis siitä suomisudista maksamaan, kyseistä lakkaa ei vaan hyllyssä ole? Ja osaako kukaan kertoa, voiko yhtään mistään netistä tilata Essieitä, joissa takuuvarmasti olisi se kunnon suomisuti? Ja minkä hemmetin takia yleensäkään sudeista pitää olla eri versioita? Mur. Olen tällä hetkellä vihainen Essielle, tämä ei ole reilua!

Mutta siinäpä ne. Yksi värilakka ja muutama Jelly Bean. Huoh. No jospa vielä joskus sitä voisi jotain taas ostaakin. Onneksi mitään ylitsepääsemättömiä himotuksia ei juuri nyt ole, sillä hankkimatta jäisivät.

Vaikka oikeastaan se on tosi kivaa, että saldo on 0. Siis se käyttämättömien saldo. Voi napata laatikosta ihan sen lakan, joka eniten sattuu juuri nyt kutsumaan. Ei se hassumpaa ole. Ja jos ihan vakavasti puhutaan, enhän ihan oikeasti tarvitse enempää lakkaa. Enhän mitenkään voi saada kaikkia näitä kulumaan elinaikanani. Moni nätti lakka vaan hautautuu Helmerin syvyyksiin näkemättä koskaan päivänvaloa.

10 kommenttia:

 1. Onpa harmi, ettei tuota Blossom Dandya löytynyt enää hyllystä, täällä sitä kyllä näytti olevan ihan reilusti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli tasan ei taas käyneet onnen lahjat, kävin useammaltakin ständiltä katsomassa ja eioota oli myynnissä. No, onpa tämä iibein ihme nyt kuitenkin, vaikka ei se kovin paljoa lämmitäkään...

   Poista
 2. En tiennytkään, että tuoltakin merkiltä on vesivärilakkoja. Kivoilta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiennyt minäkään ennen kuin kohdalle osuivat :) Ja tosiaan kivoille vaikuttavat ja ihan toimivat värittelyssä.

   Poista
 3. No voihan pöh, myö käytiin iskän kanssa Tuurissa hetki sitten, mutta en Jelly Beanseja nähnyt. Olisi voinut muutaman ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli tosiaan vähän sillee jännästi siellä kun alkukuusta kävin. Niitä oli siinä semmoisissa laareissa keskellä käytävää ja yhden hyllyn päässä myös. Harmi, että eivät sinun silmiisi osuneet!

   Poista
  2. Kiersin kosmeosastoa kolmena päivänä, mutta näin vain ne microhelmipullot ja sen hyllynpäädyn ständin. :D

   Poista
 4. Kivan näköisiä nut W7:t :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja ostoksia! Oma ostos-saldoni oli vielä pienempi, yksi Norway Nailsin grab bagi tuli kotiutettua. Ei sitä aina tarvitsekaan niin kamalasti tuhlailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se tosiaan mitään jos välillä tulee hommattua vähemmän, mutta kun tämä trendi on nyt jatkunut jo aika kauan. Olis se välillä kiva tuhlata :D :D Mutta näillä mennään kun muuta ei voi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...