29.5.2015

Toukokuun 2015 ostokset

Niin. Nythän on se aika kuusta, kun perinteisesti pitäisi esitellä ne ostokset. No, tässäpä omani tältä erää:

Aivan oikein, ei yhtään mitään. Tai no, jos tarkkoja ollaan niin tuli se Livbox alkukuusta, mutta kun en aikonut alkaa niitä täällä esittelemään niin en sitä tee. Jos kiinnostaa, niin oma boxini oli täysin identtinen Mimosan boxin kanssa ja mielipiteenikin siitä on erittäin lähelle sama eli paskan möivät. 

Tämän kuun budjetti ei antanut myöten ostaa yhtään mitään, eli ostamattomuus ei johdu himotusten puutteesta vaan rahattomuudesta. Tilanne ei näillä näkymin ole lähiaikoina kohentumassa, joten varmaankin pian pääsen eroon kaikista kokeilemattomistani.

Mutta sitten iskee ongelma, että miten päätän mitä kynsilleni laitan. Uhkaavasti 300 lakkaa lähestyvä kokoelmani on kuitenkin sen verran laaja, että jos sieltä yrittää jotain keksiä ilman mitään rajoituksia, saattaa käydä että jää lakkaamatta kun ei vaan osaa päättää.

Toisaalta taas monesti ahdistun kaikista haasteista tavattomasti ja lopputulos on hyvin usein kaikkea muuta kuin mieleinen. Toki jos ei ottaisi mitään aikataulupaineita, voisihan sitä yrittää. Huonona puolena tässä vaan on se, että en osaa sitten antaa periksi jos jotain aloitan, vaikka kävisi ilmeiseksi että se oli oikeasti todella huono idea.

Siispä toivoisin teiltä, arvoisat lukijat, jotain toiveita! Onko kokoelmissani joku lakka, jonka haluaisit nähdä kynsillä? Tai olisiko siellä vaikka useampikin lakka, joita haluaisit minun vertailevan? Joitain vertailujahan olen joskus tehnytkin, sillä itse monesti koen ne hyviksi. Kun näkee kaksi lakkaa vierekkäin, on helpompi hahmottaa miten erilaisia ne keskenään ovat ja voi miettiä tarvitseeko molemmat :D

2 kommenttia:

 1. Hah hah, tääkin on ihan hatunnoston arvoinen suoritus! :)
  Mullakin on vähän tännepäin ostotrendi tässä kuussa (aiempaan verraten), muttei sitten kuitenkaan ihan näin puhdas suoritus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on tosiaan pysynyt, vaikken missään varsinaisessa lakossa olekaan. Ja kun sillä kynsikoristelujen kaavalla laskin niin näilläkin lakoilla pärjää 27 vuotta, eli ei pitäs lloppua kesken.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...