19.5.2015

Ruskeaa. Taas.

Ei liene suuri ylläri, että taas on vuorossa ruskeaa kynsillä. Ei ainakaan itselleni, kun olen tässä katsellut tuota käyttämättömien purkkia :)

2015-5-19_1

Sieltä purkista pääsivät tällä kertaa pois Essencen lakat Yummiiii! & Dare it Nude. Tuo yummiiii muistuttaa jossain määrin Caramel Brownieta, mutta tässä on pienempää shimmeriä kuin siinä. Eli silloin tietysti molemmat pitää olla.

2015-5-19_2

Tuo shimmer näkyi kyllä ihan kohtuudella kynsillä, mutta kuviin sitä ei näy tarttuneen. Pullokuvassa sitä vähän sentään näkyy. Näihin sitten päätin tehdä leimat laatasta Qgirl-010. Leimauslakkana ainoa varma kultainen, eli China Glaze Passion. 

2015-5-19_3

Jotenkin näistä kynsistä tulee suklainen fiilis. Sitä se varmaan tuo ruskean ja kultaisen yhdistelmä teettää :) Ja sitten alkoi tekemään mieli sitä suklaata... Mutta ihan kivat kynnet, ei mitenkään erikoiset mutta näillä mentiin.

Ja nykyään tosiaan tulee mentyä samoilla kynsillä aina todella kauan, kun ei vaan jaksa. Tätä on nyt jatkunut jo sen verran kauan, että kaikki vinkit kynsimasiksen katkaisuun otetaan ilolla vastaan! Jotenkin ei tälläkään hetkellä yhtään kiinnosta alkaa vaihtamaan lakkoja, vaikkei kynsillä mitään suunnattoman ihanaa olekaan. Aina siitä kuitenkin ihan hyvän mielen saa, kun saa ne lakat vaihdettua, mutta se alkaminen...........

2 kommenttia:

  1. Tykkään! Toki yritin tilata Yummiiiiiiin mutta se oli LOPPU. Dare It Nude sentään on tulossa mulle. Kultainen leimaus sopii kuin nenä päähän:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jospa se Essence viimein rantautuisi sinne pääkaupunkiseudullekin :) Onhan tuo Yummiiii nätti, toivottavasti saat sen vielä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...