13.5.2015

Myöhässä, taas kerran

Sitä kun käy hitaalla nykyään, niin sitä käy hitaalla. Vappukynnet tuli tehtyä valmiiksi vapunpäivän iltana. Ja hetkipä siitä vapusta jo on, mutta tässäpä nämä nyt kuitenkin.

2015-5-13_4

Inspiraatiota guugletellessani näytti sille, että lähes poikkeuksetta kaikki olivat päätyneet hyvinkin värikkäisiin toteutuksiin. Itse päätin lähestyä asiaa jokseenkin toisesta näkökulmasta ja miettiä opiskelijawappuja, joita tuli kuitenkin useampia vietettyä. Jokseenkin itsestäänselvästi pohjat lakattiin Ginan valkoisella. Vaikka oikeastaan tämä on ihan liian puhtaanvalkoinen. Mutta tuota aitoa lakin ajan patinoimaa väriä on erittäin mahdotonta kopioida, joten mennään mistä aita on matalin.

2015-5-13_2

Tähän sitten vedettiin lipat Liquid Leatherilla. Oikeastaan oli aika hauska ranskis ihan sellaisenaan :) Mutta jotain koristetta piti saada, joten keskisormeen leimat laatasta QA95. Noin viidennensadannen yrityksen jälkeen tosin. Mistä johtuen alkuperäinen suunnitelma sai jäädä ja keskisormi jäi ainoaksi leimatuksi kynneksi tällä kertaa.

2015-5-13_3

Mutta periksihän ei anneta, vaan keksitään jotain muuta. Etusormi sai sitten kimalletta lakasta A England And The Moonbeams.. Tämähän siis tietenkin symboloi jotain kuplivaa, jota sain jopa itse nautittua pari päivää myöhässä käydessäni kaverilla kylässä. Kyllä on hidasta verrattuna niihin opiskeluaikoihin... Silloin aloitettiin viikkoa ennen se juhlinta ja se aika lailla loppui vapunpäivään. Tällä menolla ei kohta ehdi ollenkaan!

2015-5-13_1

Viimeisenä päätin koristella vielä nimettömän kuviolla, jonka oikein arvanneiden kesken jaetaan 10 pistettä ja papukaijamerkki. Jotain holakkaa piti saada taas kerran. Maalina tällä kertaa A England Fonteyn. Ja taas kerran muistan sen, että miksi se käsinmaalaus on niin harvinaista tässä blogissa. No ihan vaan siksi että se on kamalan vaikeaa.

Jotenkin kuitenkin tämä lakkaus edustaa itselleni vappua paremmin kuin kovin värikäs lakkaus. 

2 kommenttia:

  1. Tuo nimettömän maalaus on ihan selkeästi Manta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisi kai se sekin olla, mutta jotain muuta luulin itse siihen maalailleeni :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...