4.5.2015

Holokauden avaus

No joo. Alkaa pikkuhiljaa olemaan aika mielenkiintoisia nuo valinnat tuolla käyttämättömien joukossa. Lopputulos on aika mielenkiintoinen ettenpä jopa sanoisi, kun ottaa lähtökohdaksi purkissa kaikkein kauimmin odottaneey lakat, joka tässä tapauksessa oli sekä Catherine Arley 672 sekä Perfect Sand Lacquer S72.

2015-5-4_1

Kolmanneksi kaveriksi nämä lakat sitten saivat Gina Tricot Power Pinkin. No joo. Mitähän tähän nyt sitten taas sanoisi. Jos vaikka sen, että en todellakaan tiedä miksi nämä kaikki kolme ovat kokoelmiini päätyneet. No, tuon oranssin voin ehkä jotenkin selittää, mutta nuo kaksi muuta...

2015-5-4_2

Koko komeus kruunattiin vielä siirtokuvilla. Omaa silmääni tämä siirtokuva ei miellytä sitten yhtään, se on jotenkin uskomattoman... ruma. Se on kuitenkin joskus aikanaan päätynyt kokoelmiin jonkin XL-arkin matkassa, jossa on varmaan ollut jotain nätimpiä kuvia ne muut sitten. Mutta onpa nyt sitäkin kulmaa käytetty. Pahaksi onneksi kaksi siirtokuvaa ei vielä tee suurtakaan lovea siihen arkkiin.

2015-5-4_3

Jos tästä nyt jotain positiivista yrittää keksiä, niin ainakin aurinko paistoi komeasti sinä päivänä kun näitä kuvasin. Joten yksikään kuva ei tällä kertaa ole lampun alla otettu vaan ihan pihalla. Joudu jo, kesä, tule sukkelaan!

2 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ootkin saanut auringonvalossa! Kunpa sitä olisikin aina saatavilla lakkausten kuvaushetkiin...

  Kynnet ovat onnistunut kokonaisuus, josta oranssi pistää tietysti ykkösenä silmään. Ginan Power Pink näyttää myös hyvälle kukkasensa kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oma silmä vaan on välillä niin kovin kriittinen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...