26.5.2015

Kahvista

Toinen Born Pretty Storen testituote oli kuitenkin laatta. Tämä oli ainoa valittavissa oleva BP-laatta, joka kiinnosti.

2015-5-26_1
En ihan hirveenä tykkää näistä laatoista, joissa ei ole selvästi kynnelle tarkoitettuja kuvioita vaan tällaisia epämääräisiä isoja alueita. En ikinä oikein hahmota, että mitä tästä voi saada kynnelle asti, mutta päätin kuitenkin kokeilla tuota oikean ylänurkan kuviota. Laatta toimi ihan hyvin, kuten nämä BP-laatat yleensäkin.  Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: Mixed Abstract Lines Nail Art Stamping Template Image Plate BORN PRETTY BP42

2015-5-26_2
2015-5-26_3

Tälläkin kertaa piti ensiksi saada swatchit pelkästä lakasta. Jostain syystä tästä Gina Tricotin Macciatosta ei ainakaan minun guuglaustaidoillani löytynyt oikein minkäänlaisia swatcheja. Yllä siis kuvat pelkästä lakasta ulkona ei ihan suorassa paisteessa sekä lamppujen alla sisällä. Lakka on tosiaan kahvisen ruskea, ehkä hieman harmaaseen taittava lakka. Ja kuten Gina Tricot yleensäkin, hyvin vaivaton lakata.

2015-5-26_5
2015-5-26_4

Ja tässäpä se oikea ylänurkka kynnellä asti. Leimauslakkoina käytin China Glazen Passionia ja A Englandin Excaliburia. Jostain syystä Excalibur toimi hieman paremmin, sillä Passioniin jäi enemmän reikiä. Mutta nousemisen kanssa ei ollut mitään ihmeempiä ongelmia, kuviot nousivat kyllä aivan hyvin. Yllä kuvat auringonpaisteessa, alla sisällä lamppujen alla.

2015-5-26_7
2015-5-26_6

Jotenkin jännä tämä lopputulos. Jotenkin lopputulos oli hyvin kahvinen, mikä ei varmaan ollut haitaksi. Voihan sitä ajatella, että nuo kolme aaltoilevaa viivaa (jotka näkyvät ainakin nimettömässä ihan hyvin) ovat kahvista nousevaa höyryä :) En ole varma pidinkö lopputuloksesta vai en, mutta laiskuus voitti ja näillä mentiin perinteiseen malliin monta päivää taas :P

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

4 kommenttia:

 1. Haha, onneksi et sitä suolistokuviota valinnut, kahvi on paljon parempi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, se yhdistelmä olisi varmasti ollut.... mielenkiintoinen :P

   Poista
 2. Tätä macciatoa multa ei löydykään. Hyvä että sulta löytyy nyt swatchit tähän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksipä ne pitikin ite tehdä, kun ei niitä löytynyt :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...