2.6.2015

Alkuasukkaita

Tämän kerran kolmas Born Pretty Storen testituote oli myös laatta. Ei kuitenkaan BPSn oma laatta, vaan merkkinä oli Qgirl.
2015-6-2_1

Valinnat olivat tosiaan melkoisen rajoitettuja tällä kertaa, joten mukaan valikoitui tämä hieman erikoisen näköinen laatta. Kaupan kuvat tästä laatasta olivat oikeasti ihan kamalia, mutta tässä oikeasti aika jänniä kuvia. Mielestäni näistä monista kuvioista tulee mieleen jokin inkkaritaide :) Näiden kanssa piti vähän säätää, mutta sain kuviot kuitenkin lopulta nousemaan. Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: Bird Animal Pattern Nail Art Stamp Template Image Plate Pattern #Qgirl-032

2015-6-2_2
2015-6-2_3

Pohjalle lakkasin Gina Tricotin Clay Mousea sekä W7 Whiteä. Halusin nimenomaan tuon W7:n tähän lakkaukseen, koska se ei ole aivan niin puhtaanvalkoinen kuin vaikkapa Ginan vastaava. Leimoissa on käytetty Konadin mustaa ja kuvat on väritetty tällä omatekemällä leadlightilla.

2015-6-2_4
2015-6-2_5

Näistä tuli oikeastaan tosi kivat. Luulenpa, että tulee tässä vielä joskus tehtyä jotain noilla muillakin laatan kuvioilla, tämä on oikeasti kiva laatta :D Vähän sain leimat leviämään päällyslakalla, mutta ei sitä niin hyvin huomaa jos ei hirveän tarkkaan katso.

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...