21.6.2015

Arvatkaapa, mitä väriä näin kesän kunniaksi?

No keltaista ja oranssia tietenkin. Vaikka ei toisaalta paljoa tee mieli kannustaakaan tänä vuonna, syistä joita en ala täällä kertomaan. Toisaalta ainakaan nämä nimenomaiset kynnet eivät onnistuneet tehtävässään mitenkään hyvin...

2015-6-21_1
2015-6-21_2

Kynnet on ensin lakattu OPIn lakalla I Just Can't Cope-Acabana. Nimettömässä on liukuväri China Glazen ihanaisella Japanese Koilla, joka on aivan ihanan kirkas oranssi, joka kuvissa näyttää aina väärälle. Tässäkin se on ihan liian tumma. No, oranssi vaan on niitä värejä joita ei voi kuvata kunnolla... Päällimäisenä on vähän säihkettä China Glazen Wireless Holographic Top Coatilla. Ja ylläolevat kuvat on otettu auringonvalossa.

2015-6-21_4
2015-6-21_3

Ja samat kuvat vielä lamppujen alla, joissa Koin väri on vieläkin enemmän pielessä kuin ulkona. Mutta ovat keltaiset ja oranssit, se on selvää. 

Voi tosin olla, että tulee tässä vähempi lakkailtua lähiaikoina. Tai ainakin jää oikean käden peukku lakkaamatta, se sai sen verran siipeensä tässä pari päivää sitten. Että vauhdikas juhannus, joo, mutta ei sillä tavalla mitä olisi ennemin toivonut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...