7.6.2015

Punainen.

Teki välillä mieli punaista. Vaikka joulu onkin niin kaukana kuin se noin yleensäkin vaan voi olla tällä hetkellä. Mutta kukapa sitä kieltää kesällä lakkaamasta punaisella jos siltä tuntuu!

2015-6-7_1

Mielestäni tämä lakka on aivan kiva kesälakka, nuo pienet hitulat kimaltelevat auringonpaisteessa aivan nätisti. Ai niin, kyseessähän on tietysti OPI I'm Not Really a Waitress, joka lienee useimmille kyllä ainakin nimenä tuttu.

2015-6-7_2

Tässä nyt sitten ihan vaan vertailun vuoksi kuva lamppujen alla. Täytyy kyllä sanoa, että on se vaan kiva kun voi taas ulkona kuvata. Ainakin omalla näytölläni tuossa kuvassa on värit aivan totaalisen päin prinkkalaa, mutta kun kuvankäsittelytaidot (ja aika) ei riitä niin eipä sillä paljoa tehtävissä ole...

2015-6-7_3

Tässä ulkokuvassa on sävyt paljon paremmin kohdallaan, tämä ei ole erityisen joulunpunainen lakka vaan taittaa vahvasti siniseen. Todella herkullinen väri, ei yhtään harmita että tuli tämä viimein hommattua :)

Siirtokuvat on taas jostain arkista. Aikani mietin leimaamistakin, mutta väriä en sitten niin millään keksinyt. Siis että millä ottaisi ja leimaisi. Ja hyvinhän nuo siirtokuvat tuohon istuvat, ei tule mitenkään jouluinen fiilis. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...