31.7.2013

Tiedän, mitä tein tänä kesänä

Tällä kertaa siis tiedossa jotain muuta kuin kynsiä. Jos tällaiset off-topic .jutut eivät kiinnosta, tämän voi aivan hyvin skipata!

2013-7-31_1

Ensimmäisessä kuvassa on tunnelmia viime viikonlopulta. Tuli käytyä viettämässä yksi päivä ja yö saaressa. Pidän mökkeilystä ihan hirveästi, mutta omaa mökkiä ei ole koskaan ollut. Olinkin siis kovin iloinen saadessani kutsun tänne saareen :) Ja kivaa siellä oli, kiitokset vielä kerran kutsusta ja hyvästä seurasta.

Se on vaan jännää miten ihminen voi istua loputtoman pitkään vain tuijottamassa vettä. En yritä edes miettiä miten pitkään sitä tuli tuolla tehtyä :) Ja kun samalla päästiin vielä talviturkeistakin eroon, voiko hienompaa reissua ollakaan.

2013-7-31_2

Ettei tämä nyt aivan yhden kuvan postaukseksi jäisi, tässä vielä pari kuvaa tästä meidän vauvasta, joka ei tosin enää mikään vauva ole. Iso kissahan Milli jo on! Tai siis melko pieneksi taitaa jäädä, eiköhän sitä ole jo kokoa kasvettu sen mitä on tullakseen.

Milli on koko kesän tykännyt istuskella tuossa ikkunalla ja katsella pihalle. Yleensä aina kun tulen kotiin alkaa myös kuulua jokseenkin kovaa maukumista, jonka olen tulkinnut olevan pyyntö vaatimus päästä ulos.

2013-7-31_3

En viitsi kuitenkaan päästää kissaa irti näinkin tiheään asutulla alueella, joten Millin on ollut opittava ulkoilemaan valjaissa. Eihän ne kivat ole, mutta kokeiltu on sitä vapaana olemistakin vahdittuna. Ja jos yhtään kissoja tuntee, niin tietää niiden olevan kovin vikkeliä silloin, kun haluavat välttää jäämästä kiinni. Eli ei enää ilman valjaita ulos. Katkeaa pian vielä kynsi jonain päivänä kissaa metsästettäessä...

Mutta selittäkää nyt joku, että miksi tuo kukkapenkki on se maailman paras paikka? Lähes poikkeuksetta Milli makoilee siinä. Onneksi koko penkki on jokseenkin kärsineessä tilassa. Päätin tänä vuonna pistää koko penkin uusiksi. Sehän tietenkin aloitetaan sillä, että ensin hävitetään kaikki kasvit. Tämä vaihe on suoritettu (lähes, kuten kuvasta näkyy) onnistuneesti, mutta se seuraava vaihe on jäänyt jokseenkin puolitiehen. Onneksi jostain naapurista on levinnyt jotain tällaisia mitälie oranssikukkaisia kasveja penkkiin, niin ei näytä ihan onnettomalta. Nooh, jos sitten vaikka ensi kesänä. Tai sitä seuraavana. Tai mitä jos vaan odotettaisiin, että nämä oranssit... kukkaset täyttävät koko penkin. Joo, se taitaa olla paras suunnitelma!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...