10.7.2013

Leirikynnet, versio 2

Näitä kynsiä tehdessäni tiesin, että näiden on sitten myös kestettävä lähes viikko kynsillä. Pohjaksi valikoitui juurikin tästä syystä China Glazen ihquna glitterpläjäys I'm Not Lion.

2013-7-9_1

Lakkahan on käynyt kynsillä aiemminkin, joskus viime joulun aikaan kun ei paljoa kynsiä ollut mitä lakata. Ihan pahaa tekee katsella noita sen ajan kuvia. Mutta jellona käyttäytyi jälleen oikein mallikkaasti ja on se edelleen myös nätti :)

2013-7-9_2

Päälle piti sitten saada joukkueen värejä. Keltainen leimauslakka löytyi ihan Konadilta, mutta oranssia ei oikein ollut.  Lisäksi jokseenkin kaikki omistamani oranssit ovat kaukana siitä, että ne mitenkään peittäisivät yhdellä kerroksella. Epätoivoissani tartuin käyttämättömien joukossa olleeseen Japanese Koihin. Ja kas, sehän leimasi. Vieläpä ihan hyvin. Eipä ole ikinä ennen käynyt mielessäkään edes yrittää leimaamista neonlakalla!

2013-7-9_3

Laattana minulla oli lainalaatta, jonka tiedot tietenkin unohdin ottaa ylös. Jostain setistä tämä oli. Kivoja lieskoja. Mielestäni aivan sopivat kynnet kentän laidalla kannustamiseen!

 Ja miksikö näiden piti niin kauan kestää? No, heti kun poika kotiutui sieltä leiriltä, suunnistimme kohti etelää. Pitäähän sitä nyt kerran kesässä huvipuistoon päästä! Ja koska aina yövymme reissulla sukulaisissa, ei ollut oikein muuta sopivaa viikonloppua.

Ja reissulla ylitin itseni: ajoin jopa neljä kertaa vuoristoradalla! Tätä ennen minut oli saatu puhuttua sen kyytiin tasan kerran ja olin vannonut että toista ei tule. Mutta ei se sitten niin kamalaa ollutkaan! Tästä rohkaistuneena lähdin myös koko Linnanmäen pahimpaan laitteeseen eli maailmanpyörään. Se oli virhe, sillä mikään ei oikeasti ole kamalampaa kuin istua siinä kiikkerässä korissa yläilmoissa keikkumassa paikallaan ilman mitään mahdollisuutta päästä turvallisesti pois. Hyi. Kamala laite.

Mutta hyvin kynnet kesti. Viikon kuluttua ei ollut nähtävissä suurempia vaurioita (= mitään minkä näkisi 30 cm kauempaa :) Ja kun tämä ei ole pahimmasta päästä glittereitä poistaakaan, niin täytyy myöntää että I <3 epäjellona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...