13.7.2013

Jotain tuli taas ostettua

Näitä oli nyt vaan ihan pakko hankkia. Jos joltakulta on päässyt livahtamaan ohi, A Englandilta on tullut tässä useita uusia lakkoja. Ensimmäiseksi omaan kokoelmaani päätyivät vasemmalta oikealle Briar Rose, Briarwood ja Fated Prince.

2013-7-13_1

2013-7-13_2

Se ei varmaan kenellekään tule yllätyksenä, että tämän merkin lakat ovat suuria lemppareitani :) Siitäkin huolimatta leukaa sai hetken hamuta lattialta nähtyäni nämä lakat livenä. Valokuvat eivät vain voi välittää tätä kunnolla. Briar Rose ja Fated Prince ovat molemmat aivan ihania holoja, mutta kyllä tuo Briarwood vie ehdottomasti voiton kaikista. Sen väri vaihtelee ihan katselukulmasta riippuen. Tikkukuvaan onnistuin saamaan vähän näkyviin vihreää, joka on paljon voimakkaampi luonnossa. Mutta tälle ei löydy mitään vastaavaa ainakaan omasta kokoelmastani! Noista kahdesta muusta voisin jotain vertailuja tehdä, mutta Briarwood on niin ainutlaatuinen että toista edes sinnepäin olevaa lakkaa en omista!

Ja näitähän saa juuri nyt edukkaasti Adeninasta! Uudet värit ovat tarjouksessa reippaan viikon verran. Tämän Burne-Jones Dream -kokoelman lisäksi uusia lakkoja ovat uusi Excalibur ja Love Is Enough.

2013-7-13_3

Aikaisemmasta alesta tarttui mukaan myös China Glazen Sun Worshipper. Joka on taas näitä täysin mahdottomia värejä kuvata. Yritin säätää värejä kuvassa, mutta eihän se ole yhtään sinnepäinkään. Joudutte nyt vaan kuvittelemaan oikein kirkkaan oranssin. Oma kamerani näköjään tykkää kuvata tämän keltaisena ja onhan se toki keltaisempi kuin jotkin muut oranssit. Voin kuvitella että tämä ei ole kynsillä mitekään huomaamaton väri. Mistä johtuen varmastikin tykkään tästä kovin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...