3.7.2013

Leirikynnet

Kuten jo aiemmin kerroin, nyt on taas leiriviikon aika. Eli oli saatava aikaiseksi teemaan sopivat kynnet. Kaivoin siis esiin viime kesältä tutut lakat eli Orlyn Glowstickin ja Melt Yout Popsiclen.

2013-7-3_1

Ja liukuvärillä mennään. Jos tämä liukuväri näyttää jotenkin tutulle, se voi johtua tästä. Mitäpä sitä pyörää uudelleen keksimään, kierrätys on päivän sana. Sillähän ei tietenkään ole mitään osuutta asiaan, että viime vuonna nämä kynnet tuntuivat kannustavan oikein hyvin. Minä mikään taikauskoinen ole. Hyi, pois se minusta. Ihan vaan sen takia valitsin nämä värit, että ne ovat niin sopivan keltainen ja oranssi. Niih. Uskokaa pois!

2013-7-3_2

Jotain lisää näille piti kuitenkin saada. Mielessäni kyti ajatus saada näihin vähän lisää kimalletta, kun ei nämä neonit ole muuta kuin kirkkaita. Ja Melt Your Popsicle on edeleen ihan mahdoton kuvattava, se on oikeasti paljon kirkkaamman oranssi kuin mitä kuvat antavat ymmärtää!

Niin sitä kimalletta. Oikein kauniin kultaisen hohteen sain lakkaukselle kerroksella A Englandin And the Moonbeamsia. Paistaisi nyt vaan aurinko niin kimalle näkyisi! Kuvatessa ei tietenkään paistanut, mutta erottaa sen nyt juuri ja juuri tuosta.

Meinasin etten laske, mutta laskin sitten kuitenkin. Näissä kynsissä on kärjessä 11 kerrosta lakkaa. Hups? Pitäisi keksiä jotain näiden neonien alle, ettei tarvitsisi sitä valkoista lakkaa pistää ensiksi. Tässä on siis kolme kerrosta valkoista lakkaa, pikakuivattaja, kaksi keltaista, kaksi oranssia, pikakuivattaja, Moonbeams ja vielä pikakuivattaja. 

2 kommenttia:

 1. Wou kuinka paljon lakkakerroksia:D
  Mutta hienot kynnet, ihanat värit<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ole hätäisen hommaa tämän lakkauksen teko :)
   Ja kiitos!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...