1.7.2013

Fantasiaa

Eräänä iltana oli jo hieman myöhä, mutta kynnet olivat ilman lakkaa. Kynsillä oli käynyt Laser Lime, mutta koska olin pistänyt sen alle Aqua Basen, se lähti isoina palasina irti heti seuraavana päivänä. En sitten jaksanut postata pelkkiä lakkakuvia tänne, kun en ollut niitä koristellakaan ehtinyt. Ei ole Aqua Base minun kaverini, ei todellakaan. Ei kukaan tarvitsisi vähän käytettyä pulloa? 

Miksi sitten edes mainitsin koko episodin? No, geelilakkaus oli kylle ehtinyt siellä alla ottaa väriä, eli nakugeeleillä ihmisten ilmoille lähteminen oli täysin poissuljettu vaihtoehto. Siispä jotain piti kynsille saada ja mielellään äkkiä ja helposti. Tehtävään valikoitui Tronica-kokoelman 3D Fantasy. Näiden Tronicoiden hankkimista ei muuten sitten kannata miettiä liian kauan tai voi jäädä ilman. Tässäkin tapauksessa nopeat syövät hitaat!

2013-7-1_1

Mieleeni tulee eittämättä Catherine Arleyn 800, josta en sitten yhtään tykännyt kynsilläni. Pitäisi antaa sille varmaan toinen mahdollisuus. Kiinnostaisiko ketään, jos tekisin vertailun tästä ja Arleysta? Mutta 3D Fantasy oli ihan yhtä kiva lakka kuin muutkin Tronicat, peitti hyvin ja kuivui nopeasti.
2013-7-1_2

Uskaltauduin jälleen kokeilemaan yhtä näistä epäonnisista A-sarjan laatoista. Tämän olin katsonutkin olevan aivan hyvä, huomattavasti parempi kuin jotkut... Ja sain kerrankin aikaiseksi lähes täydelliset leimat. Ei reikiä, ei rispaantuneita reunoja. Ahh. Kerrankin jokin onnistuu!

2013-7-1_3

Siispä esittelen näitä vielä toisen kuvan verran :) Ja kun olin suosiolla jättänyt ne Aqua Baset pois alta ei pysyvyydessäkään ollut sitten mitään ongelmaa. Jostais syystä se aluslakka ei tosiaan vaan ole yhteensopiva kynsieni kanssa. Olisin niin halunnut pitää siitä, mutta ei kun ei.

Uskaltautunen tässä taas useammin leimailemaan, kun kerran onnistuu näin hyvin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...