15.7.2013

Prinsessa Ruusunen

Uusista A Englandeista ensimmäisenä kynsille pääsi Briar Rose, toiselta nimeltään Sleeping Beauty eli Prinsessa Ruusunen.

2013-7-15_1

2013-7-15_2

Kertokaa nyt joku tyhmälle, että mikseivät kaikki lakat voi olla tällaisia! Tämä peitti helposti kahdella kerroksella, moni varmaan pärjää ihan yhdelläkin. Ilmeisesti minulla on tapa lakata hyvinkin vähällä lakalla :P Puolustuksekseni on sanottava, että kuivat kynsinauhani yleensä imaisevat kaiken, joten yritän vain säästää hermojani. Tosin tämän lakan kohdalla ollut mitään ongelmaa siinäkään, se ei valunut minnekkään ylimääräisiin paikkoihin eli siistimisessäkin pääsi vähällä.

Kuvia on tavoistani poiketen kaksi, kun en osannut päättää :) Ja mitäs kummaa tuossa alla on? Video? Minun blogissani? Niin. Ajattelin kokeilla, että onnistuisinko vangitsemaan tämän ihanuuden paremmin videon avulla, sillä kuvat eivät nyt vain mitenkään riitä kuvaamaan tätä lakkaa. Mielestäni onnistuin ihan kohtuullisesti, mutta tiedä häntä... Onko tällaisista videoista mitään hyötyä? Haluaako kukaan näitä nähdä vastaisuudessa?Jotenkin tätä ei vaan voinut koristella millään muulla kuin kukkasilla. Eli siirtokuvat esiin! Nämä kauniit ruusut ovat arkista G002. Ja mielestäni ne ovat täydellinen pari tälle lakalle :)

2013-7-15_3

2013-7-15_4

Tällä kertaa oli pakko saada peukkukin kuviin, mutta näkee kyllä etten ole tottunut vääntämään sitä järkevään asentoon. Miten ihmeessä muut saavat peukalonsa taipumaan? Se syy miksi halusin peukalon kuvaan on tuo perhonen. En oikein edes hahmottanut sitä näitä ostaessani, sillä se ei erottunut valkoisesta taustapaperista.

Eiväthän nämä monimutkaiset ole. Ei näihin palanut tunteja aikaa. Mutta näitä pitää vilkuilla koko ajan. Ei näistä voi pitää silmiään irti. Mikä on nykyään entistä harvinaisempaa. Juuri tässä joku aika sitten harmittelin sitä, että nykyään ei enää saa oikein mistään irti kunnon wau-efektiä niin kuin harrastusta aloittaessa. Onneksi nämä uudet lakat osoittivat huoleni turhaksi. Vielä on mahdollista ihastua. Vielä saa tehtyä kynsiä, joita on pakko vaan tuijotella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...