10.11.2016

Ruskan värit

Niin. Tällä kertaa esittelemme taas lakkauksen, joka oli omassa päässä niin maan perusteellisen hieno, mutta kynsille päästyään ei täyttänytkään odotuksia. Mnutahn oli siis kutsuttu juhliin, joissa teemana oli ruskan värit. Ensiksi pää löi tyhjää aivan totaalisesti, mutta googlehan auttaa aina ja kaikessa. Sieltähän löytyi tämä kuva, jota sitten käytin inspiraationani.

2016-11-9_1

2016-11-9_2

2016-11-9_3

Joo. Kaikillehan on aivan totaalisen selvää, että tuo pohja kuvaa tietenkin graniittia, jossa kasvaa hieman jäkälää. Ja siinähän on ihan selvästi päällä ruskan väreissä loistavia kasveja. Hetihän sen kaikki tästä tajuaa. Varmasti tajuaa. Tai sitten ei.

Eri lakkojahan tähän tuli käytettyä tolkuton määrä. Pohjaksi on lakattu Essencen Grey Zone, johon on päälle tehty leimasinmarmorointia lakoilla OPI Solitaire ja A England Fated Prince. Kasvit ovat laatasta BP-L008 ja väreinä Konadin punainen, virheä ja keltainen.

Jotenkin sitten alkoi tuntumaan että vähemmän olisi tässäkin tapauksessa ollut enemmän, mutta eipä siin ollut aikaa vaihtaa näitä enää. No, juhlat näillä saatiin juhlittua ja yksikään henkilö ei tietenkään edes huomannut koko kynsiä. Mikä tässä tapauksessa oli oikeastaan ihan hyvä vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...