31.10.2016

Lokakuun 2016 ostokset

Esitelläänpä taas, mitä tuli kuukauden aikana ostettua/saatua!

2016-11-1_1
 
Ensimmäisenä esiteltävänä on Born Pretty Storen testipaketti. Itse valitsin testiin tuon maton ja laatat, siirtokuvat olivat ylläribonus. Näistä lisää lähiaikoina :D

2016-11-1_3

Kauan sai odotella näitä Essencejä saapuvaksi täkäläisiin kauppoihin, mutta tulivathan ne sitten lopulta. Siis nuo kaksi vasemmanpuoleista. Ja kolmas pääsi mukaan ihan vaan siksi! Olin kehittänyt itselleni jonkinasteisen pakkomielteen tuosta Pink Parrotista (kuvassa keskellä) ja olin jo vaipua epätoivoon, mutta viimein se löytyi.
2016-11-1_2

Kolmantena sitten kirppislöydöt. Tai löydöt ja löydöt, näiden kanssahan kävi niin, että kaveri sanoi aikovansa myydä jotain Picture Polisheja pois. Minullahan ei aiemmin kyseistä merkkiä ole ollut lainkaan ja harkitsen aina kovin pitkään että mille merkille oveni avaan. Kun siinä sitten tahtoo käydä niin, että se on aina loputon suo - himotuslista pitenee pitenemistään eikä loppua tule.

Pitkään olin kuitenkin jo arponut tämän merkin houkutukselle altistumista, mutta lompakko ei ole ollut oikein kanssani samaa mieltä. Mutta nyt kun oli saatavilla muutama lakka edulliseen kirppishintaan ja vielä ilman postareita, sorruin. Vaikken ole ihan varma edes siitä, halusinko näitä lakkoja vai en :P

Siinäpä ne. Rahallisesti en näihin sijoittanut kuin jotain 30 euroa, joten sinänsä hyvin maltillista. Mutta eipä tässä nyt oikeastaan mitään sellaista aivan ihquihanaa ole. Mutta sitä tunnetta on nykyään vaan niin tajuttoman hankalaa edes saada, tiedä sitten miten järjettömän ihana sen lakan pitäisi olla että sen saisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...