1.10.2016

Syyskuun 2016 ostokset

Tällä kertaa ei nyt sitten ollutkaan täysin tyhjä ostospostaus. Tässä tietysti esiteltäisiin tauon aikanakin kertyneet ostokset, jos niitä ylipäätään olisi. Eilen iski sitten ihan hirveä himo saada ostaa lisää lakkaa jostain, mutta eipä mistään äkkiä löytynyt mitään mieleistä (halvalla). Varoitus: postaus sisältää avautumista!

2016-9-30_2

Mutta joo, tässsä todellakin kaksi lakkaa jopa. Essence on nimeltään Grey Zone ja se on harmaa. Aivan ihanan vaalean harmaa, jota ei voi sanoa minkään muun väriseksi. Muistan, kun varmaan jotain pari vuotta sitten kaverin kanssa etsittiin jotain tämän väristä lakkaa eikä sitä tuntunut mistään löytyvän. Mutta siinä se oli, Kärkkäisen Essence-hyllyssä. Viimeinkin!

Sitten voimmekin siirtyä avautumisosioon vol. 1. Kaikki Livboxia tilaavat varmaankin arvaavat, mistä tuo Makiashin lakka on peräisin. No sieltä boxista. Ja ei, en ole edes avannut sitä. Minulla ei ole mitään hajua siitä, että onko lakka hyvä vai ei tai mitään käsitystä siitä, sillä en ole edes tikuttanut sitä. Miksikö? No katsokaa nyt tuota väriä. Ei, ei ja sadannen kerran ei. En suostu. Kerrankin olisi boxissa ollut jotain kivaa, kynsilakkaa, mutta minkä helvetin takia minun boxiini oli pakattu tällainen kuoliaaksi paleltuneen ruusun värinen lakka? Siellä on kuitenkin siinä kauneusprofiilissa mahdollisuus valita, millaisesta manikyyristä tykkää ja itse olen sieltä rastinut sen ainoan järkevän eli värikäs manikyyri. Ja siis hei ihan oikeasti, jos puhutaan manikyyristä, punainen EI OLE VÄRI. Punainen on ne puuterinväriset mummokalsarit.

En olisi näin vittuuntunut jos tämä olisi edes ensimmäinen kerta. Sen vielä jotenkin tajuaa, että ihan joka kerta ei varmaankaan voi saada muuta kuin punaista, mutta joka saatanan kerta. Yhtä ainoaa värikästä lakkaa en ole saanut. Joka ikinen kerta tulee jotain punaista. Eli: älkää vahingossakaan tilatko Livboxia. Siellä uskotellaan, että sinulla on jotain valtaa siihen, mitä boxiisi tulee. No ei oikeasti ole. Saat aina sen paskimman vaihtoehdon.

2016-9-30_1

Ja nämä eivät nyt lakkaa ole, mutta liittyvät kuitenkin tähän lakkaamiseen. MoYoulla oli ale ennen hintojen nostamista. En tiedä moniko teistä yritti samaa, mutta tässä avautuminen vol 2. Sehän oli aivan täysin mahdotonta. Sivuja ei saanut auki, laattoja ei saanut siirtymään ostoskoriin ja jos sai, ne saattoivat kadota sieltä sitten yllättäen ennen kuin pääsit tilaamaan asti.

Piti luovuttaa joksikin aikaa ja todeta, että paree yrittää aamulla uudelleen kun ameriiikkalaiset vetää sikeitä. Sittenhän se onnistui huomattavasti paljon paremmin, tai niinhän mää luulin. Aikansa siinä sitten vierähti ja laatat kolahtivat postiluukkuun. No, siinä oli sitten käynyt niin, että ilmeisesti ne illalla sinne koriin klikkaillut laatat olivat sitten kuitenkin sinne päätyneet, vaikka sillä hetkellä näytti toisin. Kahdesta laatasta on nyt sit tuplat, enkä kyllä tee mitään kahdella ihan samanlaisella laatalla. Sattuisko ketään kiinnostamaan Arabesque 07 tai Mandala 03? Voisin myydä ne pois...

5 kommenttia:

 1. Mua vois kiinnostaa molemmat laatat :) mietin just minkä värisiä lakkoja olen boxissa saanut...punaista ja tummanpunaista ainakin :D en muista muita, Essien nudeja on tullut mutta ne oli kaikki samanväriset kaikilla. Joskus taisi tulla Kubiss Londonin persikka muistaakseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se Kubiss oli myös punainen, samoin oli jotain Rimmelin lakkoja joskus jossa oli näköjään muilla hyvinkin värikkäitä lakkoja mutta mulle tuli punainen. Minua siis ainakin näissä sorsitaan ihan järjestelmällisesti.

   Mutta jos ne laatat kiinnostaisi, niin laita spostia osoitteella verieana(at)hotmail.com, niin katsotaan päästäänkö kauppoihin :)

   Poista
 2. Mulle on joskus tullut muutama LivBox ja totesin ettei ole mun juttu. Pikku törppöjä lojui käyttämättöminä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tosiaan tässä kovasti nyt harkitsen tilauksen lopettamista. Aina sieltä välillä tulee jotain ihan kivaa, mutta kokonaisuutena ei ole hintansa väärti. Jos samalla hinnalla ihan vaan ostais kosmetiikkaa niin saisi ainakin tarpeellista ja mieluista.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...