10.10.2016

Minttuisaa

Piti saada kynsille jotain minttuun vivahtavaa taas, mutta päätöksen teko oli liian vaikeaa. Siksipä kynsillä on nyt monta samankaltaista lakkaa, ei siis missään nimessä samanlaista :) Lakkoina siis China Glaze Highlight of My Summer, Lime After Lime & Grass Is Lime Greener sekä nimettömässä Essence be my lucky star.

2016-10-6_1

2016-10-6_2

Leimat on napattu MoYoun laatasta Steampunk 02 ja leimauksessa oli käytössä taas kerran A England Fonteyn. On se vaan niin paras siihen hommaan!

EIhän nämä nyt niin hirveän steampunkkia ole, jotenkin näistä ei saa katu-uskottavia kun pohjalla on minttulakkaa :D  Mutta siitä huolimatta nämä olivat oikein kivat loppukesän kynnet, joilla kelpasi olla. Ja ei, minulla ei edelleenkään ole tarpeeksi mintunvärisiä lakkoja. Sitä päivää ei varmaan koskaan tulekaan, että voisin jättää ostamatta uuden minttulakan...

2 kommenttia:

  1. Tollasta Essenceä en oo muistaakseni aiemmin nähnytkään. Kiva vihrulaisten sikermä!

    VastaaPoista
  2. Muistaakseni tätmä Essence on ostettu aika pian sen jälkeen kun ne hyllyt tänne rantautuivat :) Silloin oli muistaakseni myynnissä muitakin hiekkalakkoja, mutta nyt ne vissiin ovat valikoimasta kadonneet.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...