30.11.2016

Marraskuun 2016 ostokset

Taas on kuukausi vilahtanut, mitähän sitä taas tulikaan ostettua!

2016-11-30_1

Kyllä, onnistuin saamaan itselleni tällaisen. Sehän on ilmielävä Essencen joulukalenteri! Näitähän on osa ilmeisesti joutunut kovinkin metsästämään. Itse sain omani Kärkkäiseltä, kun tiesin suunnilleen että minä päivänä käydä niitä katselemassa. Eihän nämä missään hyllyssä ollut vielä, mutta kun olivat kerta laittaneet ne pahvilaatikot silleen sopivasti siihen hyllyn viereen ja se laatikko oli jo auki niin tokihan niitä sieltä sai ottaa. Kun kerran kassaltakin hinta tuotteelle löytyi, niin pääsin onnellisena kalenterinomistajana kaupasta ulos. Näitä tuskin kovin paljoa sinne tuli, sillä toista kertaa en näitä siellä havainnut.

2016-11-30_2

Tässä vielä sama kalenteri kuvausapulaisen kera. Milli on myös kovin kiinnostunut laatikon sisällöstä, pianhan sitä pääseekin availemaan. Toivottavasti sisältö ei ole liian suuri pettymys. Mutta jos joku tietää mitä kalenteri sisältää, EN halua tietää. Olen onnistunut olemaan spoilaantumatta ja haluaisin kyllä tämän tilanteen säilyttää :)

2016-11-30_3

Laitetaan tämäkin nyt tänne, vaikkei mikään erikoisempi lakka olekaan. Taisin tässä jossain postauksessa jo mainitakin esitysmoodista, joka on tällä hetkellä kynsilläni. Siihen kuuluu olennaisena osana päällimmäiseksi laitettava mattalakka, koska kynsien pitää näyttää lakkaamattomilta. Vanhan Gina Tricotin mattalakkani alkaa vedellä viimeisiään, joten päädyin tilaamaan tämän Ebayn ihmemaasta.

2016-11-30_4

Sitten siihen yllätysosaan, josta olen edelleen jopa ihan itsekin hieman yllättynyt. Mitään ei ollut tarkoitus tilata, mutta kun bongasin perjantaina Kauneudenkaupan Black Friday -alen tuli klikkailtua itsensä kauppaan. Tarkkaislmäisimmät varmaan huomaavatkin, että tilaus sisältää huomattavan määrän crackle-lakkoja. No siis kaikki muut ovat crackleja paitsi tuo etummaisena oleva That's Hula-rious! Miksi ihmeessä? Eihän _kukaan_ enää niitä käytä. No eivät nämä kynsille olekaan tulossa :D Nämä menevät suoraan askarteluun eli korujen tekoon. Huomasin vähän puolivahingossa että tällaiset cracklet tekevät ihan omanlaisiaan kuvioita, joita ei muilla lakoilla saa aikaiseksi. Että siksi nämä.

6 kommenttia:

 1. Crackle lakat olivat jossain vaiheessa tosi suosittuja, nykyään ei kyllä tule käytettyä. Omistan kyllä vielä kaksi crackle lakkaa Chinalta, hopean ja kultaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa tosiaan olivat suosittuja, mutta nykyään lähes unohdettuja. Yhtään Chinan cracklea en omistakaan :)

   Poista
 2. Nyt on kyllä sitten hyvä seurailla olisiko kannattanut kalenteri hommata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan saanko niitä sit postailtua :P Nykytahdilla ei oo mitenkään sanottua...

   Poista
 3. Kivoja ostoksia! Ja kalenterin nappaamisesta pitäisi varmaan jopa onnitella, sen verran harvassa ne tänäkin vuonna olivat :D Itse en edes yrittänyt metsästää, ehkä ensi vuonna etsin jos niitä sitten tulisi enemmän kauppoihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvassa tuntuivat tosiaan olevan, ei olisi varmasti tuollakaan kannattanut jäädä odottamaan niiden pääsyä sinne hyllyyn asti :D Vähän epäilen, pääsikö ainutkaan noista niin pitkälle, mutta jospa tosiaan älyäisivät ensi vuonna tilata niitä enemmän!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...