14.11.2016

Ja seuraavaksi jotain aivan muuta

Edellisen katastrofin jälkeen oli pakko saada kynsille jotain aivan muuta. Mieleeni tuli tämä iki-ihana OPI My Private Jet.

2016-11-11_1

2016-11-11_2

Näistä tuli sitten ihan tyystin OPI-kynnet, kun niemttömään pääsi Honey Ryder ja leimalakaksi Love-Angel.Music.Baby. Jolla kyllä pitäisi joskus taas lakata ihan omana itsenäänkin, on se kuitenkin aika ihq. Mutta tällä kertaa se sai kuvionsa laatasta Mandala - 09, joka kyllä sopii tähän lakkaukseen kuin nenä päähän.

2016-11-11_3

2016-11-11_4

Ja kun ulkona vielä tuolloin oli toisinaan jonkin verran auringonvaloa tarjolla, piti koittaa ikuistaa nämä kimalteet. En ole jotenkin mieltänyt tuota Love.Angel.Music.Babya noin kimaltavaksi, mutta näkyypä vain olevan.

Omasta mielestäni erittäin onnistunut kokonaisuus, näillä mentiin taas pitkään. Tosin nykyään millä tahansa kynsillä mennään pitkään. 

Juuri eilen lyhensin kynnet lähes olemattomiksi ja lähiaikoina mennään pääasiassa erittäin huolella lakkaamattoman näköiseksi lakatuilla kynsillä :P Vaikka kuinka kiva on harrastaa, en silti suostu luopumaan geelilakkapohjista, sillä ilman sitä kynsiä ei yksinkertaisesti ole. Nämä ovat niin ohuet ja hauraat, että napsahtavat heti kaikki pois.

2 kommenttia:

  1. Oijoi, ihana yhdistelmä. On kiva kun muistutat näitten ihanuuksien olemassa olosta! Hienot!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ihan liian helposti jää nämä ihanuudet vaan laatikon pohjalle, pitää muistaa välillä ulkoiluttaa :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...