28.11.2016

Merta ja simpukoita

Ei varmaan yllätä ketään, että testipaketissa oli myös laattoja. Tällä kertaa pääsi testiin Born Pretty Storen laatta, jossa on meriaiheisia kuvioita.

L012
Jostain syystä kokoelmassani on vähän heikosti näitä meriaiheisia laattoja. Ja sitten ne mitä on eivät vaan sisällä sopivia leimoja. Tässä laatassa on kuitenkin ainakin omaan makuuni tosi kivoja kuvioita. Jotka eivät ole koko laatan kokoisia. En vaan tykkää monestikaan näistä koko laatan kuvioista, niistä on monesti todella vaikeaa saada sitä haluamaansa kuviota kynsille asti.

Laatta itse toimi täysin moitteetta. Kuvioiden nousemisessa ei ollut mitään ongelmaa, kaikki mitä kokeilin nousivat ilman tappelua. Ja sehän ei ole aina mitenkään niin sanottua näiden idän ihmeiden kanssa. Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: 春の歌 12*6cm Rectangle Nail Art Stamp Template Sea Shell Starfish Design Image Plate Harunouta L012 . Näkyy olevan hyvässä tarjouksessakin :)

2016-11-19_1

2016-11-19_2
Kokeilemattomissa oli jo tovin aikaa majaillut Essence rock my soul, joka on oikein oiva pohja tälle merelliselle lakkaukselle. Leimauslakkoina on käytetty A Englandin Excaliburia ja Kondin valkoista. On vaan niin pienet noi kynnet, että eihän niihin nyt kovin isoa kuviota saatu siirrettyä. Mutta kyllä se meri näistä jotenkin silti välittyy :)

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

4 kommenttia:

 1. Aika söpö laattaa, sopii leimat tosi hyvin ton Essencen lakan väriin. Erittäin hyvin teema välittyy leimoista :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan kesäiset <3 Tosi onnistunut lakkaus, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vaikka kesä onkin jo tältä vuodelta auttamatta ohi, on sitä silti kiva muistella :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...