21.7.2016

Voihan kamera.

Ja kesään tarvitaan neonia. Mitä räikeämpää sen parempi. Sain päähäni yhdistää kaksi China Glazen punakkaa neonlakkaa: Purple Panic ja Pink Voltage. Koristeena käsintehdyt lepardit Liquid leatherilla ja kimalteena A England And the Moonbeams...

2016-5-14_1
2016-5-14_2

Mutta voihan kamera. Siis nämä lakat ovat oikeasti aivan eri väriset. Täysin eri väriset. No, ei minun kamerani mielestä. Purple Panic on ihan selvästi purppurainen eli lähes violetti ja Pink Voltage on aivan täydellinen Barbie-pinkki. No näyttääkö ne sille näissä kuvissa? Noei.

Onko ihan oikeasti edes olemassa sellaisia kameroita, jotka kykenevät kunnolla erottamaan värit toisistaan? Ei voi olla, että kaksi näin selvästi eri väriä ovat tämän halavatun kameran mielestä sama väri. Pfffffffffft.

2 kommenttia:

  1. Jostain neon-lakasta sain parhaimmat otokset päivänpaisteessa, mutta kynnet kuitenkin kuvatessa oman varjoni kohdalla.
    Mutta kaikista neon-lakoista ei kyllä saa haluttua kuvaa aina. ;)

    VastaaPoista
  2. Nämä kuvat on muistaakseni otettu ulkona mutta varjossa ja olivat tosiaan parhaat... Suorassa auringonvalossa ei ollut eroa senkään vertaa saatikka sitten keinovalossa. Eli se vaan on mahdoton tehtävä, valitettavasti.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...