10.7.2016

Iso ja kirkas

Born Pretty Storelle tuli aika vasta myyntiin uusia kirkkaita stampereita, joita piti heti tietysti päästä kokeilemaan. Testiin pääsi siis Born Pretty Storen kirkas XL stamperi. Tämä tuote löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse tuote löytyy täältä: 4cm XL Clear Silicone Marshmallow Jelly Stamper with Cap Nail Art Stamper & Scraper 
2016-7-9_3

Tästä ei nyt ole ihan vaan ihastelukuvaa, mutta matkassa tulee korkki, joka kätevästi suojaa karvoilta ja kolhuilta sekä ohut muovien scaper, joka mielestäni on ihan hyvä sekin. Ensimmäisenä kokeilin leimata mustalla laatasta BP-L028, jossa on näitä isoja pyöreitä kuvioita. Kuvio nousi ihan hyvin, pientä reikäisyyttä leimassa on mutta se voi johtua ihan käyttäjästä :D

2016-7-9_2

Sitten leimattiin valkoisella. Tällä kertaa leimauslakkana oli ihan Konadin valkoinen, jota on lantrattu Essencen valkoisella leimauslakalla. Tosi hyvin nousi tämäkin, koko kuvio on lähes ehjä mikä ei ole ollenkaan niin sanottua näin isojen kuvioiden kohdalla.

2016-7-9_1

Kolmanneksi kokeilin vielä China Glazen Harmonya. Tällä sain ehkä aikaan kaikkein parhaat leimat, koko kuvio nousi ihan mukisematta.

Aika ihqu stamperi :) Tästä taisi nyt ihan tulla uusi lemppari, tästä näkyy läpi ja toimii ihan loistavasti.

Jos tämä stamperi alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

1 kommentti:

  1. Oi mikä kuvio! Himotuslistalle meneepi. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...