4.7.2016

Noin sadastuhannes valkoinen

Kuten varmaan jo ostopostauksesta saattoi arvata, jälleen testataan. Ensimmäisenä saaduista tuotteista pääsi testiin Born Pretty Storen valkoinen mattalakka.
2016-7-3_1

Oletan, että tämä nyt on se samainen valkoinen mattalakka, jota on kehuttu. Lakka on erittäin pigmenttinen, siis ihan oikeasti melkein peittää yhdellä kerroksella. Koostumuksesta tuli jotain syystä mieleen A Englandin lakat, mikä ei tietenkään ole yhtään huono juttu. Täydellisen valkoisen metsästyshän ei varmaan ikinä lopu, mutta tämä alkaa olemaan kyllä jo melkoisen lähellä. Tämä lakka löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse lakka löytyy täältä: White Color Matt Dull Polish Nail Enamel Nail Art Polish #16

2016-7-3_3
2016-7-3_2

Jostain olin siinäkin käsityksessä, että tällä voi leimatakin. No, pakko oli ainakin yrittää :) Vaikka en niin muuten Color Clubin lakoista perustakaan, Blue-Ming on ihan ehdoton lemppari. Sitä on siis kaikissa muissa kynsissä paitsi nimettömässä, jossa on juurikin tämä valkoinen testilakka.

Ja leimaahan se, vaikka ei se siinä ehkä sitten kuitenkaan voita oikeita leimauslakkoja. Kuivuu vähän liian nopeaa eikä ihan kuitenkaan täysin peitä. Mutta onnistuu kyllä, kunhan ei jää ihailemaan kovin pitkäksi aikaa. Leimat ovat samaisen puljun laatasta BP-17. Mutta on kyllä kiva ja raikas lopputulos, ainakin omasta mielestäni :)

Jos tämä lakka alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat ja pirteet kynnet tempasit tällä combolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mukavan kesäiset kyllä :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...