7.7.2016

Vitamiineja

Seuraavaa testituotetta siis kehiin vaan. Toisena saaduista tuotteista pääsi testiin Born Pretty Storen oma laatta BP-77.
BP-77

Kokoelmissani on vähänlaisesti tällaisia geometrisia kuvioita, joten tämä hieman korjaa asiaa. Tämä yksilö sattui ainakin olemaan täysin käyttökelpoinen, mutta yleensähän ne on olleetkin ne suorakulmaiset laatat niitä ongelmallisempia. Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: Negative Space Pattern Nail Art Stamp Template Image Plate BORN PRETTY BP77

2016-7-6_1
2016-7-6_2

Kesäisiä värejä piti jälleen saada kynsille, joten kynsille päätyi Cirquen Vitamin D. Joka on juuri sen värinen, ettei kamera sitä halua koskaan oikein kuvata, mutta niin ne melkein aina tällaiset koralli/oranssit lakat vaan on.

Leimauksessa päätin kokeilla aikaisemman postauksen valkoista mattalakkaa vielä toisen kerran ja edelleen se toimii. Ja edelleen se on sitten kuitenkin hieman liian läpinäkyvä. Mutta jos joskus haluaa leimata valkoisella joka ei ihan täysin peitä, siihen tämä kyllä käy :)

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat ja mun yks lempiväreistä! Mulla on tää laatta myös, halusin sitä jonnin aikaa ja sitten on vaan kerran käyttänyt sitä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kyllähän se usein käy niin, ettei niitä laattoja tule montaa kertaa käytettyä.... vaikka se uudelleenkäytettävyyshän niiden paras puoli on!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...