30.6.2016

Kesäkuun 2016 ostokset

Kuu on taas vaihtumassa ja voidaan katsastaa kotiutuiko mitään. Tällä kertaa vastaus jopa on kyllä, mikä ei ole ollut lainkaan niin sanottua viime aikoina.


2016-6-30_1

Ensimmäisenä katsastetaan Born Pretty Storen paketti, josta en itse tosin mitään maksanut vaan nämä tulivat testiin. Siinähän on vinyylejä, läpinäkyvä stamperi ja skrapa, valkoista mattalakkaa ja yksi laatta. Näitä olenkin jo testaillut, postauksia odotettavissa piakkoin :)

2016-6-30_2

Mutta pitkästä aikaa tuli aivan ostettuakin jotain. Kesän tullessa alkoivat taas kirkkaat värit kiinnostaa ja kyllä vaan Chinalla tahtoo olla mahtavimmat kesäkokoelmat. Ebayssa ei vaan näyttänyt olevan oikein tarjolla näitä, joten tuli tehtyä tilaus Head2Toelle. Enpä muista milloin näin olisin viimeksi tehnyt, mutta sieltä näitä sai. Laatikko oli kyllä aivan hillitön, vaikka siellä ei ollutkaan kuin 7 lakkaa. Nopeimmat varmaan ehtivät jo laskea että eihän tässä ole kuin viisi laski sitten miten laski. No, sattumoisin samalla kyydillä tuli kaverillekin pari :D

Jaa niin, kiinnostaako jotakuta mitkä lakat tässä sitten on? Vasemmalta oikealle tässä poseeraavat  Bite Me, Papa Don't Peach, None of Your Risky Business, Lime After Lime sekä What I Like About Blue. Eikö vaan heti olekin kesäisen näköinen rivi!

4 kommenttia:

 1. Mikä herkullisen värinen pullorivi ♥

  VastaaPoista
 2. Kivoja juttuja ja aivan herkullinen värisuora noissa lakoissa! Odottelen kesäisiä lakkauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko oli tosiaan saada jokunen kunnon kesälakka :D Ja tosi herkullisen värisiähän nuo ovat. Saa taas vaan sitten nähsä mitä kamera tykkää kun ovat kynsillä...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...