5.6.2016

Oma haaste- tai stten ei

Nämäkään kynnet eivät kovinkaan tuoreet ole. Näissä on käytetty joululahjaksi ostamaani MoYoun Stemapunk-laattaa, että kyllähän senkin käyttöönotto hieman kesti. Lisäksi tässä lakkauksessa oli tarkoitus aloittaa uusi haase, jota jo Instagramissa #lakkamerkkihaaste -tagilla kovasti mainostin. Mutta kun ne säännöt on jääneet hiomatta loppuun eikä ole tullut sitten toisia kynsiä haasteeseen tehtyä joten... no, pidätän oikeuden käyttää näitä kynsiä osana haastetta, jos se nyt joskus saadaan mietittyä loppuun :D

2016-5-4_1
2016-5-4_2

Metallista väriä tuomassa käytin Bariellen Gelt Me to the Partya, joka on saanut pölyttyä laatikon uumenissa luvattoman pitkään. En tiedä miksi, sillä näihin kynsiin se on ihan omiaan. Nimettömässä on A Englandin lähes musta Lancelot. Jos sitä tarkasti katsoo, se on oikeasti hieman punertava, mutta ei sitä oikeasti suuremmin mustasta erota.

Leimat siis todellakin ovat MoYoun laatasta steampunk -02 ja leimauslakkoina China Glaze Passion (joka ei yhtään sit näytä kultaiselle tuossa nimettömässä) ja konadin musta.

Näistä tuli oikeesti todella kivat näin niinku omaan silmään. Mikä yleensä aina tarkoittaa sitä, että ei ne kenenkään muun silmään sitä ole. Pyh, sanon minä, itsellenihän lakkaan enkä kenellekään muulle. Pitäkööt tunkkinsa!

4 kommenttia:

 1. On nää kyllä minunkin makuun! Uoea lakka tuo Bariellen, outo ja tuntematon merkki mulle. Mistä kotoisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) EIpä tosiaan taida Barielleja täkäläisissä blogeissa juurikaan vilahdella. tämä yksilö on ihan lakkahurahduksen alkuajoilta ja lienee kotoisin Transdesignilta. Kaupan nimihän on nykyään NailSupplies, vaikka sieltä ei enää silleen tilattua tulekaan. Mutta silloin kun tuli tilailtua, piti aina ottaa laatikko täyteen, kun postarit oli samat oliko siellä muutama lakka vai tosiaan niin monta kuin mahtuu :D

   Poista
 2. Heh, pitäisi tosiaan pitää vaikka palaveri aiheesta... XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitäis joo, mutta miksi sekin on muka niiiiiiin vaikeeta :D :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...