16.6.2016

Sydämmekkäät

Sorruin siis taas Bundlen laattoihin, vaikka niiden laatu on ollut erittäin vaihtelevaa. Mutta kun sitä on niin suunnattoman laiska vesimarmoroimaan ettei ihan tosikaan. Siksi tämä laatta.

2016-5-10_1
2016-5-10_2

Piti pitkästä aika pistää kunnon holoakin kynsille. China Glazen IDK on todellakin sellainen. Nykyään tulee enemmän vain lakattua noilla scattered holoilla ja nämä lineaariset jäävät laatikkoon. Leimausten alla Ginan valkoinen ja leimauslakkana A England Lady of the Lake.

Mutta se laatta. Olinhan muka laatan saadessani sitä hypistellyt ja se tuntui ihan tarpeeksi syvälle. Mutta jostain syystä tuo sydäkuvio ei vaan halunnut nousta. Ei. Sitten millään. Tai sain sen nousemaan kerran ihan kivasti, kuten keskisormesta näkyy. Mutta ei toista kertaa niin yhtään mitenkään. Nimettömässä on sitten hailakka leima kun hermo ei vaan kestänyt enää ja halusin vaan lopettaa leimaamisen. Että ei se sitten ollutkaan mikään maailman paras laatta. Ja tietty olin hillonnut sitä taas niin kauan, ettei enää vaikuttanut valittaa Bundlelle. Voi pettymysten pettymys.

4 kommenttia:

 1. No hemmetti, muistaakseni toi mun laatta pelittää ihan hyvin! Kivat näistä kyllä tuli siitä huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, näissä tahtoo olla turhan paljon laatueroja... Mutta kiitos :)

   Poista
 2. Voi miten suloinen lakkaus ja tuo IDK on ihan huikea holoihanuus! :) Bundlen laatat ovat tosiaan kaukana tasalaatuisista, mullakin on tämä laatta eikä siitäkään kuviot nouse kovin helpolla jos ollenkaan. Ärsyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, että on sinnekin sattunut huono laatta. Eniten minua hämää tässä se, että ensimmäinen nousi ihan kivasti mutta sen jälkeen ei millään...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...