8.9.2016

Syksyinen kevät

Jaha. Tuli sitten pidettyä kesälomaa täältäkin. Jospa sitä kerran vielä yrittäisi tekohengittää tätäkin, mutta näitä taukoja vaan tuppaa tulemaan. Enkä mene yhtään kyllä lupaamaan, etteikö seuraava voisi jäädä sitten lopulliseksi.

Kynsissä ollaan sen verran kaukaisissa ajoissa tällä kertaa, että kunnollisia muistikuvia ei ole. Mutta jonnekin kevätpuolelle mennään, vaikka kynnet ovatkin huomattavasti enemmän syksyiset. Muistikuvaa ei ole siitäkään, että minkähän takia nämä on koskaan tullut lakattua.

2016-7-21_1
2016-7-21_2
2016-7-21_3

Lakkoina näyttävät olevan A England Rose Bower & Briarwood sekä Orly Mirrorball tuolla pikkurillissä. Leimat ovat laatasta BM-XL202 ja leimauslakkana on Fonteyn. Paljoapa en näistä muuta sanottavaa tähän hätään siis keksi. Voisko joku vaikka kertoa, että miksi siis edes vaivauduin koko postauksen tekemään? 

Kun ei nykyään enää vaan ole aikaa lakata niin kuin ennen, kun sitä aikaa oli. Ihan liikaa. Nyt kun on elämässä muutakin, ei tahdo ehtiä/jaksaa lakata. Tai ainakaan tehdä mitään sen ihmeempiä koristeluja. Tai no, aina sitä jotain saa lakattua ja vielä kuvattuakin, mutta miksi se kuvien käsittely on niin vastenmielistä? No, osansa voi olla sillä ettei se lopputulos ikinä viimeisen päälle kaksinen ole... mutta minkäs teet kun malli on mitä on ja taidot rajalliset.

Jaha. Eihän minun tänne valittamaan pitänyt tulla. Mutta koitan nyt tässä taas saada rykäistyä nämä muutaman kuukauden aikana kertyneet lakkaukset tänne. Niitä ei siis ihan hirveän montaa edes ole, joten siihen ei kauaa mene. Mutta sen jälkeen voi tahti taas ainakin vähintään harventua, koska postattavaa ei vaan ole. Vaan katsotaan, voihan se inspis vaan jossain lymytä ja hyökätä tässä salakavalasti takavasemmalta :D

6 kommenttia:

 1. Mutta kynnet on nätit ja se on pääasia :)

  VastaaPoista
 2. Meinasinkin kysyä että ootko kumminkin pakannut kynsiä mutta siellä se vastaus olikin. Tauko on aina jees ja takasin tuleminen vielä enempi jees :) Ihanat värit lakkauksessa, tykkään kaikista ja Eiks Mirrorball ole aina muodissa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakattu on tosiaan harvakseltaan :) Ja Mirrorball kyllä sopii kynsille milloin vaan :D

   Poista
 3. Kiva kun kuitenkin postasit, mukava kuulla sustakin :) Kynnet on mun mielestä kuitenkin tosi nätit, kokonaisuus on simppeli mutta kyllä silmä siinä lepää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tosiaan sopivat paljon paremmin tähän vuodenaikaan kuin silloin kun oikeasti olivat kynsillä :D Mutta kiitos :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...