12.9.2016

Meren vaahtoa

Tai ainakin jotain sellaista näillä on haettu. Ideahan tietysti lähti siitä, että lakkasin kynsilleni China Glazen What I Like About Blue -lakkaa. Siitä nyt vaan ihan väistämättä tulee mieleen meri, mutta jostain syystä kokoelmistani ei vaan löytynyt mitään kunnollista meriaiheista laattaa. Eikä niitä kyllä oikein tunnu olevankaan missään, kun olen yrittänyt sellaista etsiä. Siis sellaista, että siinä olisi jokin kiva merimaisema yhden kynnen kokoisena osiona, jolla olisi jotain mahdollisuutta mahtua kynnelle. 

Löytyy sellaisia laattoja, joissa on koko laatan pinta-ala yhtä kuvaa - ei käy, siitä ei saa mitenkään järkevää osiota kynnelle. Löytyy sellaisia laattoja, joissa on kyllä yhden kynnen kuvia, mutta ne on sitten täysin ei-maisemallisia ts. vaikkapa 20xsama simpukankuva. Juu ei sekään ole mitä haluaisin.

2016-8-14_1

2016-8-14_3

2016-8-14_2

Piti sitten keksiä jotain muuta ja jostain mielen syövereistä (lue: luultavasti olen joskus jossain nähnyt jotain vastaavaa) pullahti tämä idea. Eli riekaleet, tai miksi niitä nyt sitten nimitetäänkään. Nehän voisivat esittää meren vaahtoa.

Nyt ei muistu mieleen että olenko ikinä ennen tätäkään tekniikkaa käyttänyt, mutta ainakaan mieleeni ei ole jäänyt että mitä suihketta olisi käyttänyt. Meinasi jo epätoivo iskeä, kun ei mikään kotona olleista purkeista tuntunut toimivan. Onneksi apu oli taas yhtä lähellä kuin Facebook, jossa kaveri tiesi sanoa että joku oli sanonut Niiskuneidin selvityssuihkeen olevan hommaan parasta. Sitähän ei kotoa tietenkään löytynyt, mutta saman merkin toista hiussuihketta löytyi. Tököteillä onneksi lienee samoja ominaisuuksia, sillä viimeinkin alkoi repaleet onnistumaan.

Seuraavaksi tietenkin oli ongelmia lakkojen kanssa. Valkoista lakkaa löytyy kyllä ihan joka lähtöön, mutta mikään ei halunnut levitä veden pinnalle saatikka muodostaa reikiä. Jokseenkin viimeisenä kokeilin Essencen valkoista, joka toimi ihan hienosti. Päälle vielä toiset repaleet hopealla ja meritunnelma oli valmis. Ainakin omasta mielestä :D

4 kommenttia:

 1. LOL, mä en saanut onnistumaan vesimarmorointeja enkä edes tällaisia. Vaikka mulla oli se niiskuneidin suihke käytössä. Selvästi lakoissa oli vikaa tai jossakin muussa kuun asennossa kun MIKÄÄN ei onnistunut. Olkoon sitten! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ne päivät on ihan kamalia kun ei mikään onnistu. Kyllä meinasi tästäkin päivästä sellainen tulla, mutta onneksi oikea kombinaatio löytyi. Tai sitten oli se kuu oikeassa asennossa :D :D Kokeile seuraavan kerran vaikka täydenkuun aikaan keskiyöllä nurmikolta kerättyyn kasteeseen, jos se vaikka auttas?

   Poista
 2. Höhöö, nää on ihan sikamageet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Miellyttävät jopa omaa silmää, joka on se kriittisin aina :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...