22.4.2015

Voihan minttulakka

En liene yksin mintunhimossani jos kynsilakkaväreistä puhutaan. Siksipä kokoelmiini päätyi myös tämä Essie eli Fashion Playground. Sitä saatte nyt sitten kerralla ihailla useamman kuvan verran. Miksi? No siksi kun se on minttulakka. Ja siksi, että kamerani ei osaa päättää minkä värinen se ihan oikeastaan on. Kaikki postauksen kuvat on otettu samalla kameralla ja 4/5 myös samojen lamppujen alla eli valaistustakaan ei voi syyttää kuin yhdestä kuvasta. No, katsokaa itse...

2015-4-22_1
2015-4-22_2

Ensimmäiseksi pari kuvaa pelkästä lakasta sisällä kuvauslamppujen alla. Uskokaa tai älkää, nämä kaksi kuvaa on otettu sillä samalla kameralla peräjälkeen. Miten on siis mahdollista saada tulokseksi kaksi näin erilaista kuvaa? Jos joku tietää niin kertokoon minullekin, tämä alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään.

2015-4-22_3

Jotta asia ei olisi ihan näin yksinkertainen, tässä vielä yksi kuva pelkästä lakasta, tällä kertaa ulkona auringonpaisteessa. Lakassahan on aivan pientä shimmeriä, mutta ei se kyllä kynsillä oikeastaan näy. Ja minttulakkahan tämä on, ei siitä minnekään pääse. Tämä ei ole erityisen likaisen värinen, mutta ei se aivan puhdaskaan kyllä ole. On vähän siinä ja tässä sopiiko tämä ihonväriini vai ei, mutta en taida laittaa tätä kuitenkaan jatkamaan kiertolaiselämäänsä. Onhan siinä nyt ainakin suomisuti jos ei mitään muuta.

2015-4-22_4

Vaan eipä sitä ihan pelkällä lakalla mennä. Jotenkin tämä lakka huusi kaverikseen hopeaa, joten sitä sille piti antaa. Nimettömään kimalteensa tuo A England Merlin ja etu- sekä keskisormeen samaisen merkin Fonteyn. Kolmiot on teipattu joskus kauan sitten ebaysta ostetuilla tippitarroilla, joita oli erinomaisen vaikeaa saada aseteltua keskelle kynttä. Onnistui se lopulta jossain määrin kohtuullisesti.

2015-4-22_5

Tämäkin lakkaus menee kategoriaan onnistuu aloittelijaltakin, mutta on siitä huolimatta ihan kiva. Vaikka tuo lakan väri hieman olikin pettymys, mutta niin se näissä mintuissa tahtoo vaan aina olla. Kaikki pitäisi nähdä luonnossa ennen kuin voi päätellä minkä värinen se oikeasti on. Pyh, en tykkää. Haluaa kameran, joka toistaa värit oikein!!!

2 kommenttia:

 1. Haha, no osasipa se kamera taas itse päättää mitä se haluaa tehdä. :D Tosin ei munkaan kamera mua tottele. Ja pelkään pahoin, että se on menossa rikki, usein käynnistäessä antaa jo virhekoodin ja se pitää yrittää käynnistää uudelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, viisi kuvaa ja kaikissa on lakka eri värinen... Mutta kaipa se vaan niin on, ettei sille mitään kunnolla voi, kamera säätää jotain automaattisesti ja sillä hyvä.

   Voi ei, toivottavasti kamerasi ei kokonaan nyt hajoa...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...