12.4.2015

Kaksinkerroin

Se ei liene suuri salaisuus, että tällaiset harmaat/tummat sävyt miellyttävät silmääni kovastikin :) Kokeilemattomien purkissa majaili joulun aikaan hankittu China Glaze Cosmic Dust, jolle kävi mukavasti kaveriksi Perfect Sand Laquer S8, joka oli odottanut vuoroaan hiukkasen pidempään. Kuvat on otettu sisällä lampun alla, joten holoisuus ei aivan niin hyvin näissä esille tule. Mutta on sitä holoa siinä, uskokaa pois!

2015-4-12_1

Näihin halusin kokeilla uutta leimaustekniikkaa, jolle ei oikein taida suomenkielistä nimeä olla, joten kutsuttakoon sitä vaikka kaksinkertaiseksi leimaukseksi. Eli keskisormessa ei ole tavallinen tuplaleima eli ensin toinen leima ja päälle sitten toinen, vaan ne on leimattu kerralla.

2015-4-12_2

Lopputulos miellytti kyllä omaa silmää oikein kovasti. Uusi tekniikka vaatii kyllä vielä harjoittelua, mutta olen kohtuullisen tyytyväinen tähän ensimmäiseen yritelmään :D Suurin vaikeus tässä on löytää toisiinsa sopivat kuviot, sillä tämä ei todellakaan onnistu millä tahansa kahdella kuviolla.  Voisi tässä joku päivä kun on oikein tylsää aloittaa kovat empiiriset testit asiasta :P

2 kommenttia:

  1. Tosi hienot! Miten siis olet tuon leimannut, mä en ymmärtänyt? Ensin toinen leima stamperiin ja siihen päälle heti toinen? Oon utelias :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokseenkin näin se meni, joo :) Eli päällimäiseksi tuleva kuva leimasimeen ensin ja alle tuleva seuraavaksi. Youtubessa on videoita aiheesta jos haet sanoilla Double Processed Stamping.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...