7.4.2015

Silloin ja nyt - mistä kolme vuotta sitten lähdettiin

Palautteessa toivottiin jotain katsausta menneeseen. Ihan kaikkein ensimmäistä lakkausyritelmääni en (luojan kiitos) ole koskaan tänne postannut. Valitettavasti nekin kuvat taitavat jossain koneen syövereissä olla mutta mielelläni en niitä muistele...

Mutta tässäpä lakkaus blogin aivan alkumetreiltä, kolmen vuoden takaa. No, onhan se lakkaus. Tuollaiset pilvimanit olivat silloin kuuminta hottia. Toisaalta silloin oli myös Nailside-blogi vielä voimissaan ja siellä näitä maneja oli kerran jos toisenkin.

2012-3-2_1

Mutta eihän tuo kuva nyt kaksinen ole. Taisin tuolloin vielä ottaa kuvat kännykällä, joka ei se paras vaihtoehto kyllä ole. Ja mitään kuvausvaloja ei tunnettu, sillä kuten kuvasta hyvin näkyy, tämäkin on otettu keväistä hankea vasten. Aurinko antaa siis omat mausteensa tähän, sillä eipä se vielä tähän aikaan vuodesta kunnolla korkealla ole.

2015-4-7_1

Mutta mitäpä jos koitettaisiin elvyttää tämä helppo koristelutyyli jälleen? Päätin toteuttaa manin uudelleen, tosin varastossa ei mahda enää olla ainoatakaan noista lakoista... Joten käännyin käyttämättömien purkin puoleen ja sieltähän löytyi kaksi lakkaa kolmesta. Pohjimmaiseksi päätyi Essencen nätti nudelakka I Nude It. En muista että tämän kanssa olisi mitään ongelmia ollut. Ihmeen hyviä nämä Essencen lakat vaikkeivat juuri mitään maksakaan!

2015-4-7_2

Koska halusin kuitenkin edes jotenkin matkia tuota edellistä (räpellystä) piti saada jotain kimaltavaa tähän väliin. Siispä laatikosta pääsi uusintakierrokselle Cirque Never Nude. Ja eipä näin nättiä lakkaa nyt kannata siellä laatikossa muutenkaan hautoa, käyttöön vaan. Vaikka tämän poistamisesta en tykkää, on parempi suosiolla liottaa tämä irti kynsistä.

2015-4-7_3

Ja kärkiin vielä China Glaze Lug Your Designer Baggage. Kiitos, nam. Vähän mietitytti päästää tämä lakka näin helpolla pois purkista, joten voi olla että palaamme aiheeseen vielä joskus.

Voi yksinkertainenkin olla nättiä. Ei aina tarvitse nyhertää kynsien parissa koko päivää jotta lopputulos olisi mieleinen. Tosin oli kyllä suunnattoman outoa olla kynsillä, joissa kaikki kynnet olivat ihan samanaiset. Ei enää vaan osaa olla niin, tai ainakin se on kovin vaikeaa. Siksi en näitä kynsiä lopultakaan hirveän pitkään jaksanut.

Mutta siellä palautteessa toivottiin myös jotain aloittelijalle helppoja lakkauksia, joihin ei paljoa välineitä tarvitse. No, näihin tarvitsee kolme lakkaa. Luulisin jopa, että myös aloittelevalta kynsikoristelijalta sen verran löytyy. Eikä niiden tarvitse näin samansävyisiä olla, käykää tuolla Nailsidessa katsomassa. Ite vaan tykkään kun värit ei liikaa keskenään riitele.

6 kommenttia:

 1. Oh, sun alkupään lakkaukset on hienot! En ole koskaan tehnyt pilvimania ja tässä blogataan jo neljättä vuotta itsekin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatoin ehkä tahallaan valita sellaisen, joka ei ollut mennyt kovin pahasti pieleen :P Ja toisaalta tuo epätarkka kuva antaa aika paljon anteeksi. Tosin ilmeisesti olin vasta tässä kohti keksinyt siistimissiveltimen salat, joten ehkä siellä kynsinauhoilla ei ollut niin paljoa tavaraa :D

   Pilvimanit on tosiaan jostain syystä jäänet muodista, vaikka se on helppo ja nopea tapa saada koristeluja kynsille. Eikä tosiaan vaadi niitä välineitä. Pitäis varmaan joskus kokeilla että miltä tää näyttäis jos ihan kaikki kynnet ei olisi samaa...

   Monesti olen meinannut alkaa sinullekin kommentoimaan, mutta se kompastuu nykyään siihen onnettomaan kenttään... Onko mitään toiveita, että se muuttuisi paremmaksi edes joskus?

   Poista
 2. Oi pilvimani, olin melkein jo unohtanut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tosiaan on aika lailla unholaan painunut koristelutyyli kyllä :)

   Poista
 3. Oi kuinka nätit lakkaukset! Nuo sun alkupään kynnetkin on tosi kauniit ja onnistuneet, vautsi! Ja uudempikin versio on ihana, värit on kauniit ja kuvissa huomaa kyllä että on treenattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tuo alkupään kuva on tosiaan armeliaan epätarkka :D Ei ollu siistiminen silloin vielä aivan hanskassa... Itekin kyllä tykkään uudemmasta versiosta, vaikka siinä kokeilinkin tuota pilvimania tasan toista kertaa :P Mutta jospa se yleinen lakkailu olisi auttanut ja tietty kuvankäsittelytaitojen paraneminen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...