28.1.2015

Tammikuun ostokset

Piti käydä hiplailemassa vielä se Kärkkäisen Essence-hylly läpi. kun kuulemma koko kokoelma menee tässä jossain välissä uusiksi. Ettei vaan jää jotain ostamatta :P

2015-1-31_1

Eipä siellä lopulta ollut kuin pari lakkaa. Tai oikeastaan tuo yksi, eli Headphones On, jonka olin kaverilla nähnyt. Mutta sillehän olisi tullut surku kotimatkalla ihan yksin, joten matkaseuraksi päätin ottaa lakan Do You Speak Love?

2015-1-31_2

Ja kun nämä ostopostaukset tulevat näin jälkikäteen, näiden lakkojen tarina onkin jo tuttu :) Cirque Mirror Mirror matkasi luokseni The Nailista Shopista. Ja ihan vaan ettei ne postarit tuntuisi pahalle, sen matkaseurana oli A England Gloriana. Joulu on jo ohi kyllä, mutta kuka sen sanoo ettei punakultaa voisi käyttää muina vuodenaikoina. Niin kerta.

2015-1-31_3

Jostain syystä tämä lakka päätyi kokoelmiini vasta nyt. Enkä yhtään kyllä tiedä miksi. Tällä alkaa jo olemaan sen verran ikää, että hinnat varmasti nousee. Nyt sitä vielä saa, mutta tiedä sitten kuinka kauan. Love.Music.Angel.Baby.

2015-1-31_4

Ja näitähän ei ollut mikään tarkoitus ostaa. Mutta kun ale. Mutta kun sai halvalla. Mutta kun tuli mietittyä liian kauan ja muut veivät osan niistä, joita olisin halunnut. Mutta kun kolme lakkaa piti ostaa, postareiden takia. Kauppahan on tietenkin Mei Mei Signatures ja lakat A England Queen of Scots, Her Rose Adagio ja Cirque Never Nude.

Ei mitkään aivan järjettömät ostokset tässä kuussa, mutta olen näihin kyllä jokseenkin tyytyväinen. Ostaa mielummin muutaman kunnon lakan kuin 20 halpista, joista tulee vaan pahalle päälle. Ihmettelin kovasti sitä, että miksi vaikkapa Bulgarian paketista ei saa oikein mitään kiksejä, mutta ei ne lakat nyt niin kummoisia olleet. Mutta sitten kun saa käsiinsä uuden pullon A Englandia, on tilanne aivan toinen :D Ei siis hätää, olen edelleen koukussa. Mutta kaikki madot eivät vaan maistu samalle :P8 kommenttia:

 1. Miusta on mälsää, että nuo kaikki vanhat lakat poistuu ja tilalle tulee se gel-sarja. Värit toki on samat, mutta ilmeisesti koostumus vaihtuu paksumpaan.. Toki uusia toppereitakin on tulossa, toivottavasti edes K4L ne tulisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itsekään oikein ymmärrä miksi ne pitää muuttaa... Mutta toisaalta kyllä odotan niitä uusiakin lakkoja, tai siis toivottavasti on jotain ihan uuttakin mukana :)

   Poista
 2. Mirror Mirror <3 Myös L.A.M.B oli ehdottomasti mahtava hankinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on aivan ihania kyllä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...