8.1.2015

Nudempaa taas

Seuraava testituote uunista ulos! Leimauslaattojahan ei voi koskaan olla tarpeeksi, sillä missään niistä ei ikinä ole sitä kuvaa jota tarvitsee. Tai sitten on ja se ei vaan nouse, mutta se on sitten ihan toinen juttu...
2015-1-8_3
Born Pretty Storella on ihan omia laattoja, joita ei tietääkseni muualta saa. Minua kiehtoi tämä laatta, tässä on monta oikein kivaa kuviota. Laatan laadussa ei ollut mitään valittamista. Etsaus on juuri passeli, leimat nousevat ongelmitta ja siirtyvät myös mukisematta kynnelle. Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: Elegant Flower Nail Art Stamp Template Image Plate BORN PRETTY 17.

2015-1-8_1

2015-1-8_2

Lakkauksessa on käytetty essencen lakkoja essence new york city call sekä hey, nude! Hiekkalakka yksinään ei peitä, joten new york on kaikissa kynsissä pohjimmaisena. Jotenkin on hirveän kiva jouluisten lakkausten jälkeen käyttää tällaista oikein hillittyä mattanudea. Ylemmässä kuvassa on käytetty kirkasta ja kiiltävää päällyslakkaa, alemmassa kuvassa on vedetty vielä päälle mattalakka. Matta parempi, vai kuinka?

Leimauslakkoina on käytetty A Englandin Excaliburia (vanhin versio). Toivottavasti se uusi on yhtä hyvä leimaamaan kuin tämä on, sillä muuten en ala sitten yhtään kun tästä aika jättää. Excaliburilla on siis leimattu nimetöntä lukuunottamatta muille kynsille. Etusormessa ja pikkurillissä on käytetty vasemmalla alhaalla olevaa kuviota, keskisormessa oikeanpuoleista. Keskisormeen on vielä Konadin mustalla leimattu sama kuvio uudestaan.

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!


YRL91

2 kommenttia:

  1. Onhan tuo hiekkalakka kyllä kaunis toisen päälläkin, pitää itsekin testata sitä sitten seuraavalla kerralla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosiolla tosiaan pistin toisen lakan alle :) Jos olis koittanu saada peittävän niin olis jääny hiekkapinta sit saamati. Sullahan on tämä toinenkin lakka olemassa ja ihan hyvin tulivat toimeen keskenään.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...