25.1.2015

Ilman ideoita

Tässä lakkauksessa on hyvin vähän mitään ideaa paitsi se, että sillä saatiin kolme lakkaa pois kokeilemattomien laatikosta. Nämä yksilöt olivat China Glaze Galactic Gray, W7 Salt n pepper sekä Golden Rose Holiday 60. Mielessä kävi jättää nämä ihan sellaiseksi, sillä olihan siinä nyt keskarissa kuitenkin jotain koristetta ihan tuon lakan ansiosta.

2015-1-25_1

Mutta niin sitä vaan on tapojensa uhri. Ei voinut jättää siihen, taaskaan. Ja kun ideoita ei ole omasta takaa, niitä varastetaan. Että tulipa sitten kokeiltua kuivakukkia kynsillä. Ei ole muuten niin helppoa kuin äkkiseltään luulisi. Näillä näkymin voi ensimmäinen kokeilu jäädä myös viimeiseksi...

Ja nämähän ovat sitten jo toiset kukkaset tässä kynnellä, sillä ensimmäiset päättivät tippua yöllä pois. Ihan oikeasti, miksei kynsilläni voi pysyä mikään, mikä on vähänkään koholla? Että jos joskus olet ihmetellyt miksi niin harvoin käytän strasseja tai niittejä, niin siksi. Ei ole kiva kun lakkauksessa on ensimmäisen yön (tai tarvitse välttämättä niinkään kauaa mennä) jälkeen vain kolot jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...