20.1.2015

Kun on pakko saada

Onneksi enää ei useinkaan näe millä hakusanoilla bloggin päädytään, en uskalla edes ajatella mitä tämä otsikko saa aikaan sillä saralla. Mutta olkaa huoletta, lakoista tässä vaan puhutaan. Ja siitä yhdestä, jonka varmaan kaikki jotka ovat olleet ulkona kaapista viime kuukaudet tietävät: Cirque Mirror Mirror. Joka siis oli vaan pakko saada.

Tai no ensin ajattelin, että ei ole pakko saada. Mikä sai siis pyörtämään päätökseni? Yksinkertaista, hyvä Watson: toinen kynsihöperö. Joka alkaa kuiskailemaan että tuolla yhdessä kaupassa niitä olisi. Ja miten niitä ei kohta enää saa. Ja jos postarit laittais puoliksi, niin ei se lopulta hirveitä tekisi per pullo. Varsinkin jos ottaa sille jotain matkaseuraa.

En ihan oikeasti usko, että kukaan olisi voinut lopulta vastustaa kiusausta. En minä ainakaan. Eli se sitten päätyi minulle. Ja onhan se toki ainoa laatuaan.

2015-1-20_1

Kynsillehän se piti saada. Sen lisäksi kynsillä on etusormessa ja pikkurillissä OPI Taupe-Less Beach & I Snow You Love Me, keskisormessa leimausten alla Essence Black is Back ja leimauslakkana taas A England Excalibur sekä laatta QA57. Hirveän fiksua hommata laattoja villapaitakuviolla, joista jo tilatessa arvasi etteivät ne jouluksi ehdi. Ei näistä kynsistä kyllä jouluista vibaa saa tekemälläkään kyllä, korkeintaan ehkä talveen ne viittaa. Toki en valinnut sitä porovillapaitaleimaa :P

Ja kyllä näissä on viihdytty. Miksi ne niin tuntuvat omemmilta nämä vähemmän värikkäät manit? Edes leimojen harittaminen suunnilleen joka ilmansuuntaan ei jostain syystä haittaa. Uusiksi en jaksanut ottaa, joten saivat olla siinä mihin ensimmäisellä kertaa osui. Taidan aloittaa uuden trendin, leimasin oikean ja vasemman käden keskareihin leimat eri päin, sitähän ei kukaan tiedä virheeksi jos sanon että se on uutta muotia!

2 kommenttia:

  1. Pahoittelen syvästi aiheuttamaani rahanmenetystä, mutta ei muakaan ole kyllä kyseinen lakka haitannut! :D Tätä täytyy harrastaa useamminkin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulenpa, että ennemmin olisi sitten alkanut harmittamaan kun sitä ei enää saa :) Ei se hutiostos ollut missään nimessä, mutta yksin ei olisi tullut tilattua.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...