8.12.2014

Tik, tok, tik, tok...

Taas taisi kilahtaa uusi kierros mittariin, mutta enää ei halua katsoa yhtään sen tarkemmin että kuinka mones. Vaikka mitään sen ihmeempiä juhlia ei pidettykään, piti kynsille saada jotain oman tuntuista. Kummasti siinä vaiheessa käsi alkaa aina hamuta A Englandeja :)

2014-12-8_1

Etusormessa ja pikkurillissä lakkana on Fated Princeja keskisormessa Sleeping Palace. Johonkin osuin taas etusormeni, jossa on muistona siis kiva kuoppa. Nimetöntä koristaa Golden Rose Holiday 51, joten tähänkin lakkaukseen saatiin ujutettua yksi käyttämätön lakka :)

Leimauslaattana on hehe006 ja leimauslakkana pitkästä aikaa China Glaze Devotion. Leima ei sitten halunnut onnistua kuin korkeintaan vähän sinnepäin, mutta päätin ummistaa tältä tosiseikalta silmäni. 

Paremmin sitä vaan viihtyy näissä vähemmän räikeissä lakkauksissa. Nämäkin ovat ihan nätit kauempaa, vaikkeivät lähempää tarkastelua kestäkään. Ja kun lakkausinspis edelleen luuraa jossain (voi mitä teit senkin synkkä marraskuu!!), näillä sitten mentiin melkoisen pitkään. 

2 kommenttia:

  1. Kauniithan nää on <3 Tämmöiset tummat, neutraalimmat värisävyt ovat kyllä välillä erittäin herkullista katseltavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Lähinnä omaan silmään tosiaan sattuu toi leima...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...